reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A próbowałaś włączyć suszarkę w drugim pomieszczeniu? U nas w 2 miesiącu życia Zośki suszarka uratowała nam życie. Tylko tak zasypiała. Ale efekt był natychmiastowy. Od razu przestawała płakać i po jakichś 20-30 minutach spała [emoji6] mowie o suszarce bo na nią szumis nie dzialal [emoji23]
[emoji3] [emoji23]

reklama
Nie dziękuję, dzisiaj próbujemy, bo juz naprawę nie mam siły, z mężem się ciągle kłócimy, bo każdy zmęczony :( tylko nie wiem czy dam radę słuchać jak ona tak płacze, ja raczej z tych miękkich i strasznie szkoda dzieciaczka jak tak płacze, no ale inaczej jej nie nauczę i będzie się cały czas budzić.
A dawałas twojej smoczek ?
Tak, moja od smoczka jest uzalezniona. Teraz np idzie spac, jeden ma w buzi, drugi w raczce i od 20min przewala sie po lozeczku szukajac pozycji, ale nie placze. Ja robie obiad widzac ja na kamerze i czekam az w koncu zasnie [emoji4] Bedzie dobrze!

Tak, moja od smoczka jest uzalezniona. Teraz np idzie spac, jeden ma w buzi, drugi w raczce i od 20min przewala sie po lozeczku szukajac pozycji, ale nie placze. Ja robie obiad widzac ja na kamerze i czekam az w koncu zasnie [emoji4] Bedzie dobrze!
Tylko najgorsze jest to że moja zasypia przy piersi :( wiem wiem moja wina bo na to pozwoliłam od początku, ale wtedy nie było to tak uciążliwe jak teraz. Jak ja tego oduczyć?

Tylko najgorsze jest to że moja zasypia przy piersi :( wiem wiem moja wina bo na to pozwoliłam od początku, ale wtedy nie było to tak uciążliwe jak teraz. Jak ja tego oduczyć?
Moja przyjaciolka odstawila piers tak samo drastycznie i kategorycznie jak ja karmienie nocne. Ale ona te piers odstawila calkowicie, nie tylko nocne karmienie. U niej placz trwal 3 dni. Potem juz corcia nie chciala piersi wogole i 5-7 pobudek nocnych zmienilo sie w przespane noce.

Mamy kryzys z karmieniem... :( Kajtek dostaje cyca, przy którym przysypia. Po 20min każdy, potem mleko ściągnięte przy ostatnim karmieniu ok 30ml (bardzo mało) zasypia a po 20 min ryk i dokarmiam mm dziś już 80ml przy karmieniu. Wszystko potrafi trwać 2h a za godzinę mały znowu płacze....

Dziewczyny zdarzyło wam sie zalsabnac w ciazy? Dzisiaj pierwszy raz tak mialam ze mnie maz z kosciola wyprowadzil...blada jak sciana ciemno przed oczami pisk w uszac...

reklama
Dziewczyny zdarzyło wam sie zalsabnac w ciazy? Dzisiaj pierwszy raz tak mialam ze mnie maz z kosciola wyprowadzil...blada jak sciana ciemno przed oczami pisk w uszac...
Mi się nie zdarzyło ale ogólnie zdarzyło się. Pewnie za mało tlenu tam już było. Unikaj tłocznych miejsc [emoji6]

Do góry