reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hubek kolek nie mial ale problemy z kupa tak. Za nami noc w miare przespana bo nie odkladalam Hubcia do łóżeczka tylko spal zw mna ale man watpliwosci czy to dobra metoda.
A nurtuje nas z mezen jedna sprawa. Jak Hubek lezy na przewijaku akbo w łóżeczku to dostaje czjawki. W zadnym innym wypadku nie

reklama
Hubek kolek nie mial ale problemy z kupa tak. Za nami noc w miare przespana bo nie odkladalam Hubcia do łóżeczka tylko spal zw mna ale man watpliwosci czy to dobra metoda.
A nurtuje nas z mezen jedna sprawa. Jak Hubek lezy na przewijaku akbo w łóżeczku to dostaje czjawki. W zadnym innym wypadku nie
Moja ma często czkawkę a to już 5mcy. U nas czkawka pojawia się ze śmiechu, czasem po jedzeniu, i np jak ja rozbiore i przejdą jej ciarki tak jakby z zimna wychodzi na to.

Nasza codziennie dostaje czkawki w trakcie przebierania, wiec domyśliłam się że z zimna :-)

Dziewczyny, pomocy! Rano przed 7 i przed 8 Martyna dwukrotnie BARDZO mocno zwymiotowała :-( po pierwszym razie nakarmiłam ja i zasnęła, obudziła się, cała zaczęła się ruszać, kopać i znów poszło... Ja mokra, Ona mokra, łóżko też :-\ wykąpałam ją, dałam smoczek i teraz śpi... Nie towarzyszy temu nic innego, nie płacze, nie ma gorączki itd. Jak wiecie karmię piersią, wiec nie wiem ile zjada. Może być z przejedzenia? Boję się refluksu, albo innych cudów, które (ja głupia) przeczytałam w internecie :-\ :-(

Dziewczyny, pomocy! Rano przed 7 i przed 8 Martyna dwukrotnie BARDZO mocno zwymiotowała :-( po pierwszym razie nakarmiłam ja i zasnęła, obudziła się, cała zaczęła się ruszać, kopać i znów poszło... Ja mokra, Ona mokra, łóżko też :-\ wykąpałam ją, dałam smoczek i teraz śpi... Nie towarzyszy temu nic innego, nie płacze, nie ma gorączki itd. Jak wiecie karmię piersią, wiec nie wiem ile zjada. Może być z przejedzenia? Boję się refluksu, albo innych cudów, które (ja głupia) przeczytałam w internecie :-\ :-(
Mi się wydaje że z przejedzenia mogło być też tak miałam kilka razy.Bratowej córka ma refluks i wierz mi nie pomyślisz tego że zwykłym ulaniem czy wymiotami

Moj ostatnio tez tak mocno zwymiotowal 2 razy, raz bedac na piersi, raz bedac w pozycji do odbicia ale to nie bylo tego samego dnia. Ja bym obserwowala ja, jeśli sie to jeszcze powtorzy to bym zajechala do lekarza sie uspokiuc ze wszystko hest ok

reklama
Jeżeli zdarzyło się dopiero pierwszy raz to jakoś nie wiązałabym tego z refluksem a raczej z przejedzeniem.

Do góry