reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misis ja swoją ciągle noszę, usypiam chodząc i karmiąc ze zgaszone światłem, mała śpi z nami, w nocy karmie co 3 h nastawiam budzik i karmie na spiocha, przy czym sama też często przy tym zasypiam, wszyscy są w miarę wyspani. Miss Twój synuś ma teraz dyskomfort z powodu zapalenia spojowek, będzie marudny, przetrwacie i będzie dobrze:-*

reklama
A nie masz tak że jak jarosz piersią i podajesz sporadycznie mm to małego brzuch boli? Bo ja tak mialam. Nie daje już mm bo mały na wagę dwumiesiecznego dziecka.
Nom właśnie u nas to było przyczyną też płaczu i bólów brzuszka.Nie mówię że dokarmianie to zło ale może byc przyczyną dyskomfortu u maluchow.

Misis ja swoją ciągle noszę, usypiam chodząc i karmiąc ze zgaszone światłem, mała śpi z nami, w nocy karmie co 3 h nastawiam budzik i karmie na spiocha, przy czym sama też często przy tym zasypiam, wszyscy są w miarę wyspani. Miss Twój synuś ma teraz dyskomfort z powodu zapalenia spojowek, będzie marudny, przetrwacie i będzie dobrze:-*
To nie ma raczej zwiazku z oczkiem bo antybiotyk.ma juz od poniedzialku:( swoja droga martwu mnie to bo może ropy tyle nie ma ale cały czas to oczki takie zalzawuone jest:( mamy skierowanie do okulisty-zobaczyny cio powie choć terminy na grudzień:/ jak nie bedzie poprawy to bede szukac kogos prywatnie ale nie wszyscy maluszki przyjmują:/

Nom właśnie u nas to było przyczyną też płaczu i bólów brzuszka.Nie mówię że dokarmianie to zło ale może byc przyczyną dyskomfortu u maluchow.
Gdzieś czytalam artykuł że jak się piersią karmi to sporadyczne podawanie mm powoduje dyskomfort bo organizm dziecka "przyzwyczaja sie" do lekkiego mleka z piersi A mm jest cięższe jednak i trawienie to jest bardziej problemowe. U mnie ta teoria miała sens.

Ale ja mleka mam dużo. Sama jestem ciekawa jakby to bylo karmic mm. Ciekawe czy zasnal by na butli
Moja szwagierka też ma dużo mleka,ale ktoś właśnie jej doradził jak dziecko tak płacze podać mm bo niby może być tak że mimo iż sie ma mleko to dziecko nie potrafi naszym mlekiem sie na jesc,Jej to pomogło.Zresztą nam też.

Kolejna tragiczna noc za nami. Mąż kupił kolejny juz 4 lek delicol. Proszę napiszcie ze jest skuteczny, ze pomaga i bolu nie bedzie bo juz na to co sie dzieje patrzeć nie mogę...:(
U nas była od początku na mm i pomogła zmiana mleka na nutramigen+debridat na receptę+ sab simplex 15 kropel do każdego karmienia. A czy ona Ci ulewa?

reklama
Do góry