reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc dziewczyny, ja znowu panikuje. Dzisiaj na papierze toaletowym zobaczylam taka galatere/ glut przezroczysty/bialy, wczesniej mialam lekkie plamienia, czy wiecie czy to normalne czy raczej dzwonic do gina? Teraz 8my tydzien.
Ja byn dzwonila do lekarza albo jechała na ip bo tylko to Cie uspokoi. Sama bylam bardzo czestyn gosciem ip

reklama
To moje marzenie:-)) i tak próbuje ale póki co nie wychodzi:-0P
I szczerze Cie podziwiam bo zdaje sobie sprawę jak Cie muszą cycki bolec. Ja karmię tylko jednego glodomora a potrzebowałabym podpórki na cyce bo waza z tonę a ty dzielna karnisz dwa glodomory. To ja czasem sie zastanawiam jak by to bylo na mm, czt moje cycki by znowu były fajne a nie takie... na prawde Cie podziwiam

Czesc dziewczyny, ja znowu panikuje. Dzisiaj na papierze toaletowym zobaczylam taka galatere/ glut przezroczysty/bialy, wczesniej mialam lekkie plamienia, czy wiecie czy to normalne czy raczej dzwonic do gina? Teraz 8my tydzien.
Każde objawy takie niepokoją zrób co Ci podpowiada intuicja jeśli uważasz że trzeba to skonsultować zadzwoń to nic nie kosztuje A twój spokuj jest najważniejszym pamiętam często miałam plemienia brązowe i raz większe krwią,tak się zdenerwowalam że pojechaliśmy na pogotowie.

I szczerze Cie podziwiam bo zdaje sobie sprawę jak Cie muszą cycki bolec. Ja karmię tylko jednego glodomora a potrzebowałabym podpórki na cyce bo waza z tonę a ty dzielna karnisz dwa glodomory. To ja czasem sie zastanawiam jak by to bylo na mm, czt moje cycki by znowu były fajne a nie takie... na prawde Cie podziwiam
Dziękuję ale nie ma co podziwiać:p teraz to poprostu jakoś tak leci więc trzeba to ściągnąć

Ja też chodzę z psem i wózkiem:) I chyba wózek działa na psa uspokajająco, bo niewiarygodnie grzeczny jest:D
Tez bylam pod wrazeniem jak ładnie moja sunia szła na poczatku... ale to sie zmienilo i znowu chce rzadzic. Choc ostatnui cos kaprysi i jak mowie ze idziemy na spacer to podkula ogon i idzie di salonu. Nie wiem co sie jej dzieje bo zawsze poswiecam jej czas na spacerze

Szczególnie na duże psy:laugh2: skąd js to znam:laugh2:
moje shih tzu tez lubi się rzucać :D
U nas moja shih tzu boi sie innych psów. Ale opcji żeby ja w domu zostawić, nie ma. Wszyscy sąsiedzi ja słyszą jak wózek wyprowadzam - w ten sposób daje o sobie znać żebym tylko o niej nie zapomniała[emoji23] a jak spacer jest daleki i długi to wchodzi sobie pod wózek, kładzie sie i leży [emoji3] na rowerek tez z nami idzie. Mali w przyczepce a ona w koszyczku z przodu.
IMG_20181010_124746_065.jpg
IMG_20181010_213643.jpg
IMG_20181010_213630.jpg
IMG_20181010_213615.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_124746_065.jpg
    IMG_20181010_124746_065.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 481
  • IMG_20181010_213643.jpg
    IMG_20181010_213643.jpg
    170,7 KB · Wyświetleń: 470
  • IMG_20181010_213630.jpg
    IMG_20181010_213630.jpg
    102,2 KB · Wyświetleń: 474
  • IMG_20181010_213615.jpg
    IMG_20181010_213615.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 464
reklama
Tez bylam pod wrazeniem jak ładnie moja sunia szła na poczatku... ale to sie zmienilo i znowu chce rzadzic. Choc ostatnui cos kaprysi i jak mowie ze idziemy na spacer to podkula ogon i idzie di salonu. Nie wiem co sie jej dzieje bo zawsze poswiecam jej czas na spacerze
Mój zbój waży 36kg więc lepiej żeby się nie zaczął rządzić:) a jak tylko widzi że z wózkiem wyjeżdżam to pierwszy pod furtką:D tylko musi być na smyczy, inaczej bym nad nim nie zapanowała:)

Do góry