reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc dziewczyny, ja znowu panikuje. Dzisiaj na papierze toaletowym zobaczylam taka galatere/ glut przezroczysty/bialy, wczesniej mialam lekkie plamienia, czy wiecie czy to normalne czy raczej dzwonic do gina? Teraz 8my tydzien.

@misis188 a kiedy sie u Ciebie zmieniło i jak jest teraz? Moja w końcu zasnęła... jadła od 11...:baffled: z przerwami na zmianę pampersa bo mam wrażenie ze od razu trawi..
Gdzies od 6 tygodnia jest poprawa ale teraz znowu z kupkami gorzej. Dziś tylko jedna:( my na pierwszy spacer wyszlismy chyba jak mial Hubek dwa tygodnie bi tak to sie nie dalo. A kapiecie ja? Bo moze by tak kilka razy dziennie kąpiel i by pi niej spala

na wrzesniowkach tak miala dziewczyna. 6 tyg mały i ciagle wyl... A już się wycisza i nawet jej podsypia względnie. ostatnio pół dnia płakał i nie wiadomo o co... jak się okazało skarpetek nie lubi. ...
Rozbawily mnie skarpetki:) ja pierwszt koncert mialam w szpitalu jak w 3 noc plakal mi 5 godzin i nie umialam.sobie dac rady az poszlan na noworodki z prosba o pomoc, panie pozwolily mi go zostawić i tam zasnal od razu

dziś przy toalecie pępka na patyczki krewka byla. chyba za mocno odgielam czy jak :/
Ja tez panikowalan jak była krew pierwszy raz. Pępek odpadl po 17 dniach bodajże i krew mialam co chwile. Jak dalismy na brzuszek Hubcia to az na bodziaku byla. Spokojnie, niczym sie nie przejmuj. Psikaj oktaniseptem. Mozesz miec krew kolo pępka i tez nie panikuj. Co innego gdyby tam.sie ropa lala lub by smierdzialo czy krew mocno sie lala

reklama
Do góry