U mnie wózek w wozkoeni i kilka schodów jest ... muszę pomyśleć...Ja też musiałam z psem wychodzić i normalnie w wózku była, ale ja mieszkam na parterze, więc nie było problemu. A w nosidełku nie chciała być.
reklama
moje shih tzu tez lubi się rzucaćZazdroszczę... U mnie by to nie przeszło :-( 5 piętro, schody z bloku ogromne, a pies uwielbia ciągnąć i rzucać się na inne zwierzaki :-\
Napewno nie!Często się tak jest nic się nie martwdziś przy toalecie pępka na patyczki krewka byla. chyba za mocno odgielam czy jak :/
misis188
Fanka BB :)
Gdzies od 6 tygodnia jest poprawa ale teraz znowu z kupkami gorzej. Dziś tylko jedna my na pierwszy spacer wyszlismy chyba jak mial Hubek dwa tygodnie bi tak to sie nie dalo. A kapiecie ja? Bo moze by tak kilka razy dziennie kąpiel i by pi niej spala@misis188 a kiedy sie u Ciebie zmieniło i jak jest teraz? Moja w końcu zasnęła... jadła od 11... z przerwami na zmianę pampersa bo mam wrażenie ze od razu trawi..
misis188
Rozbawily mnie skarpetki ja pierwszt koncert mialam w szpitalu jak w 3 noc plakal mi 5 godzin i nie umialam.sobie dac rady az poszlan na noworodki z prosba o pomoc, panie pozwolily mi go zostawić i tam zasnal od razuna wrzesniowkach tak miala dziewczyna. 6 tyg mały i ciagle wyl... A już się wycisza i nawet jej podsypia względnie. ostatnio pół dnia płakał i nie wiadomo o co... jak się okazało skarpetek nie lubi. ...
misis188
Ja tez panikowalan jak była krew pierwszy raz. Pępek odpadl po 17 dniach bodajże i krew mialam co chwile. Jak dalismy na brzuszek Hubcia to az na bodziaku byla. Spokojnie, niczym sie nie przejmuj. Psikaj oktaniseptem. Mozesz miec krew kolo pępka i tez nie panikuj. Co innego gdyby tam.sie ropa lala lub by smierdzialo czy krew mocno sie laladziś przy toalecie pępka na patyczki krewka byla. chyba za mocno odgielam czy jak :/
misis188
Szczególnie na duże psy skąd js to znammoje shih tzu tez lubi się rzucać
reklama
walczaca o szczescie
To moje marzenie:-)) i tak próbuje ale póki co nie wychodzi:-0PKochana ale i tak super ze tak dlugo karmilas a jak tak dalej bedzie ti sie wykonczysz. A moze uda sie tak ograniczyc laktacje zebt np raz dziennie dostawaly Twoje mleczko i w tedy bedzie Ci lzej na sercu