reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Pięknie.. Sebus jak słodko śpi [emoji173]Pierwszy spacerek i daliśmy radę
Laktator to nie jest "miernik " ilości pokarmu. Mój też wisi na cycku, a co któryś dzień bardziej. czym więcej wisi tym bardziej napędza laktacje. ja to czuje. w szpitalu dostawal mm bo za mało mialam dla takiego wielkoluda a teraz to się ładnie unormowalo.Chyba dziecko powinno przybierać około 600 gram na miesiąc w pierwszym miesiącach życia . Wiem ze dla niektórych kp jest bardzo ważne ,ale ja zawsze myślałam też o kp ze nie wiem ile tak naprawdę zjada dziecko bo tego nie da się zmierzyć, może @Barburka spróbuj ściągnąć lakratorem mleczko i zobaczysz ile tak naprawdę w nim jest. Kp jest ok ale nie wyobrażam sobie wisieć tak cały czas na cycu...mojej siostry syn zjada cyca i 2 -3godziny spokoju ,a karmienie trwa 5-10 minut czyli tak jak na butli,więc uważam że on jest najedzony. A gdyby tak ciągle siedział przy cycu to napewno miałby podane mm. Ja zamierzam robić podobnie.
na wrzesniowkach tak miala dziewczyna. 6 tyg mały i ciagle wyl... A już się wycisza i nawet jej podsypia względnie. ostatnio pół dnia płakał i nie wiadomo o co... jak się okazało skarpetek nie lubi. ...Tylko wiesz, jeszcze jak nie śpi a sa sie go czymś zajac to spoko. Tylko jak płacze nie wiadomo o co to daje w dupe bo i jest na rekach i jest pojedzony i nakarmiony, kupa zrobiona a wyk jaj nie wiem
Jeszcze sa chyba D.o.s.t.i.n.e.x. czy jakoś tak i tylko dwie sie bierzeJa też brałam bromergon się nazywają. A na początek piłam szałwie litrami
bylam w szoku że tak szybko zasnal bo w domu marudziłPięknie.. Sebus jak słodko śpi [emoji173]
jasani
Ja też musiałam z psem wychodzić i normalnie w wózku była, ale ja mieszkam na parterze, więc nie było problemu. A w nosidełku nie chciała być.jakieś linki do tych chust macie? bo ja też z psem za tydzień będę chodzić... tylko nie za milion złotych tak
RedHotChiliPepper28
jakieś linki do tych chust macie? bo ja też z psem za tydzień będę chodzić... tylko nie za milion złotych tak
Z tej firmy co pisałam barburce, to chyba jedne z najtańszych a dobra jakość (littlefrog), bo mam i jestem zadowolona. Często mają promocje na Facebooku, więc warto obserwować. Myśmy kupili na dodatek z wadą fabryczna i była jeszcze tańsza, a ta wada to lekko krzywo ścięty bok, którego w sumie nie widać w normalnym użytkowaniu
reklama
RedHotChiliPepper28
Ja też musiałam z psem wychodzić i normalnie w wózku była, ale ja mieszkam na parterze, więc nie było problemu. A w nosidełku nie chciała być.
Zazdroszczę... U mnie by to nie przeszło :-( 5 piętro, schody z bloku ogromne, a pies uwielbia ciągnąć i rzucać się na inne zwierzaki :-\