misis188
Fanka BB :)
Mopsiki??No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda. Zobacz załącznik 906348
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mopsiki??No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda. Zobacz załącznik 906348
Tak.Mopsiki??
Moje Marzenie. Ale maz postawił ultimatum ze pies z włosem i jest nasza 2 letnia Słodycz [emoji173]
Mopsy niestety kłaczą 24/7 przez 365dni w roku.Moje Marzenie. Ale maz postawił ultimatum ze pies z włosem i jest nasza 2 letnia Słodycz [emoji173] Zobacz załącznik 906353Zobacz załącznik 906354
Ponoć dobre chusty są w Lidlu, ale tu trzeba pilnować i polować nam dziewczyna z pogadanki polecała jeszcze LennyLamb splot skośno-krzyżowy (ale te już są droższe, warto poszukać używanych) .
Ja szybko wychodziłam na dwór, a w galerii handlowej byłam jak miała 7 dni, a 8 na majówce w mojej miejscowości gdzie wszyscy podchodzili i gratulowali. Odpukać dziecko mi nie choruje.Dziewczyny kiedy z bejbikiem zaczęłyście wychodzić do ludzi? Dziś są warsztaty "mamo to ja" i się zastanawiam czy nie iść. Będą tam dzieci do 1rż, Jaś ma 3,5tyg. Boję się żeby czegoś nie złapał. Z drugiej strony chyba nikt chory lub chorego dziecka tam ciągnąć nie będzie. Co sądzicie?
U nas pierwsze wyjście na spacer było jak Mała miała 1,5 tygodnia. A pierwsze wyjście do ludzi jak 2,5. Zresztą co chwilę ktoś u nas był w domu, albo sąsiedzi na spacerach podchodzili i nic jej do tej pory nie jest. Ale ja to może dziwna jestem. Nie izolowałam dziecka od niczego, nawet od pierwszych dni od psa jej nie odgradzałam.Dziewczyny kiedy z bejbikiem zaczęłyście wychodzić do ludzi? Dziś są warsztaty "mamo to ja" i się zastanawiam czy nie iść. Będą tam dzieci do 1rż, Jaś ma 3,5tyg. Boję się żeby czegoś nie złapał. Z drugiej strony chyba nikt chory lub chorego dziecka tam ciągnąć nie będzie. Co sądzicie?