Dzięki juz sie martwilam...Napewno nie!Często się tak jest nic się nie martw
reklama
Bo one to potrafią tak dziecko ułożyć ze od razu śpi... mi zabrały malego na szczepienie i słyszałam jak się darl... A wrocil to spał z uśmiechem na ustach.....Rozbawily mnie skarpetki ja pierwszt koncert mialam w szpitalu jak w 3 noc plakal mi 5 godzin i nie umialam.sobie dac rady az poszlan na noworodki z prosba o pomoc, panie pozwolily mi go zostawić i tam zasnal od razu
czym wiekszy pies tym większa agresjaSzczególnie na duże psy skąd js to znam
Ale Twoja jest grzeczna moj to wariat i ciagnie. muszę zapanować nad nim bo przy wózku slabo chodziU nas moja shih tzu boi sie innych psów. Ale opcji żeby ja w domu zostawić, nie ma. Wszyscy sąsiedzi ja słyszą jak wózek wyprowadzam - w ten sposób daje o sobie znać żebym tylko o niej nie zapomniała[emoji23] a jak spacer jest daleki i długi to wchodzi sobie pod wózek, kładzie sie i leży [emoji3] na rowerek tez z nami idzie. Mali w przyczepce a ona w koszyczku z przodu. Zobacz załącznik 906334Zobacz załącznik 906336Zobacz załącznik 906338Zobacz załącznik 906339
misis188
Fanka BB :)
Oj wien cos o tym. Choc raz mi przyeiozly placzacego i chcialam.zlozyc reklamacjeBo one to potrafią tak dziecko ułożyć ze od razu śpi... mi zabrały malego na szczepienie i słyszałam jak się darl... A wrocil to spał z uśmiechem na ustach.....
misis188
No babo moj to 4,2 kg zywej wagi wiec wiesz... bez kija nie podchodzczym wiekszy pies tym większa agresja
Załączniki
adunnnia90
Slodko [emoji7] u nas tez tak było na początku [emoji173]No babo moj to 4,2 kg zywej wagi wiec wiesz... bez kija nie podchodz
No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda.No babo moj to 4,2 kg zywej wagi wiec wiesz... bez kija nie podchodz
Załączniki
adunnnia90
Mopsy? [emoji7] [emoji173]No u nas jeszcze ciekawiej będzie, bo my mamy dwie suki po ok 8kg każda. Zobacz załącznik 906348
reklama
Tak.Mopsy? [emoji7] [emoji173]