reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jakie macie sposoby na uspokojenie niemowlaka? Wczoraj moja w mocy tak wyła i cyc nie i bujanie nie i przytulanie tez nie... zupełny brak pomysłów a na 20 min spokój przez smoczek. Nad ranem padła chyba ze zmeczenia...
A może kolki? Albo pieluszka ją uwierała, lub za ciasne ubranko lub brzuszek ją bolał. Powodów może być mnóstwo i rozwiązań również. Czy takie ataki ma tylko w nocy?

Składają się na to różne czynniki wiadomo chęć posiadania 2 dziecka ogromna.Ale też leczymy się nie w kraju i chcąc podjąć decyzję o powrocie kiedyś chce już mieć maleństwa że sobą no i wiadomo zobaczymy co z transferów wyniknie.2 embriony czekają na mnie.Moj synek jest w miarę spokojnym dzieckiem już kiedyś pisałam i myślę że to też ma duży wpływ na moją decyzję. Poprostu pragnę być mama na ten moment nawet dla 4 dzieci
Czyli podobnie jak ja :-) tylko potrzebuje ciut dłuższa przerwę niż Ty. Super. I życzę powodzenia:-)

Ataki ma w nocny... q dzien póki co śpi. Mąż zapisał nastke do przychodnia i tam zapytał i lekarka miły powiedziała żeby wcale dziecka nie wybudzać na karmienie ani w dzien śni w nocy. Spała długo nad ranem po tym ataku histerii i miałam wrażenie ze cieżko ja wybudzić... nawet przy pampersow chciała zasnąć i męczyłam sie z cyckiem godzinę.. w końcu znów ryk i wciśnięcie cyvka na sile i potem sen..
Może ona naprawde sięnie najada i głodna jest bo nie umie złapać cycka. A próbowałaś przez nakładki?

Ataki ma w nocny... q dzien póki co śpi. Mąż zapisał nastke do przychodnia i tam zapytał i lekarka miły powiedziała żeby wcale dziecka nie wybudzać na karmienie ani w dzien śni w nocy. Spała długo nad ranem po tym ataku histerii i miałam wrażenie ze cieżko ja wybudzić... nawet przy pampersow chciała zasnąć i męczyłam sie z cyckiem godzinę.. w końcu znów ryk i wciśnięcie cyvka na sile i potem sen..
A jakbys odciagnela i jej butle podala? Bo kurcze jak taka lipa z jedzenien to nie dobrze. A nie ma wedzidelka? Bo to moze utrudniac ssanie. Moj Hubek ma ale on akurat ma bardzo ladny odruch ssania ale przez to moze byc problem z jedzeniem

Póki co dojrzewa we mnie myśl o oddaniu komórek. Zarodki zamrozimy na kolejne 3 lata. Ja marzę o rodzeństwie dla Dziewczynek za około 2 lata, mój mąż póki co mówi że my już i tak mamy wszystko i on już nic nie chce więcej od życia:p
Gratuluje !!!!!!!! Bardzo rzadko sie tu o tym czyta. Ja jak podejmiemy decyzję ze Marcelina to caly nasz świat to oddamy zarodki szt 2 do adopcji ( moge je zniszczyc)

reklama
Gratuluje !!!!!!!! Bardzo rzadko sie tu o tym czyta. Ja jak podejmiemy decyzję ze Marcelina to caly nasz świat to oddamy zarodki szt 2 do adopcji ( moge je zniszczyc)
Ja zarodki się chyba nie zdecyduje, przynajmniej jeszcze nie teraz... mój m mówi że balby się do jakiej rodziny maluch trafi i czy będzie miał wszystko...
Ale chyba Marcelina nie będzie jednaczka??:-D

Do góry