reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cesarka kocham cesarke :laugh2:
Ja juz wielokrotnie mowilam, powtorzylabym wywolany porod (oksy) na epiduralu zakonczony cesarka. Podobno najgorsze co moze byc, bo dwa porofy w jednym, a dla mnie rozwiazanie idealne. Dziecko ma czas ogarnac, ze cos sie dzieje, a sam porod bezpieczniejszy. Nie widze lepiej [emoji4]

reklama
Ja juz wielokrotnie mowilam, powtorzylabym wywolany porod (oksy) na epiduralu zakonczony cesarka. Podobno najgorsze co moze byc, bo dwa porofy w jednym, a dla mnie rozwiazanie idealne. Dziecko ma czas ogarnac, ze cos sie dzieje, a sam porod bezpieczniejszy. Nie widze lepiej [emoji4]
Ja prod naturalny bez znieczulenia zakończony cc . Wole bez gry wstępnej odrazu cc :laugh2: no ale ....

Cholera ze nie da się dziecka wyjąć jakoś tak przyjemnie, jedno i drugie boli :o ja rodzilam 12 godzin pod koniec im mdlałam to mnie po policzkach położna klepała...hmmm chyba ona stosowała przemoc a mój zuch miał prawie 4 kg więc nie ma się co dziwić że tyłek mi ceratowali pomimo nacięcia...:p ale wszystko mija jak ma się już szkraba w ramionach ❤ ciesz się córeczką❤

To fakt, to fakt... :-)

reklama
Do góry