reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@RedHotChiliPepper28 to jest czop. czasem bywa podbarwiony nitkami krwi. Niestety nie jest wyznacznikiem ze to już.... Niektórym odszedł na kilka godzin przed porodem a inny. na 3 tygodnie przed. Tylko nie stresuj się tym :) A lekarz czasem nie zrobił masażu szyjki czy coś takiego ?

No coś tam gmerała dzisiaj :p zaczynam w stresie siedzieć i szukać innych objawów porodu hehe, za dużo jednego dnia :-D rozwarcie, otwarta szyjka i jeszcze ten czop :p

reklama
Dziewczyny a jakie mm dajecie? Wczoraj wczesniej kompalismy Hubka, przed snem wypil 50 ml mm i efekt taki ze spalem 7 godzin:) teraz siedzi na cycu i mam nadzieje ze szybko pójdzie spac:)

Dziewczyny jak to jest z tymi skrurczami? Wczoraj pol godziny trzymał mnie skurcz, złapał w aucie wiec dojechałam do domu, wzięłam od razu 1 aspargin i 1 nospe... mam nadzieje ze nic złego nie zrobiłam z takim połączeniem i ta nospa. Teraz od rana było dobrze ale znów boli tym razem prawa strona brzucha (wcześniej lewa) cieżko zlokalizować konkretne miejskie bólu/skurczu. Czy coś sie zaczyna powoli dziać?
Hipp Combotik

Uwierz mi my robiliśmy to samo [emoji6]
Niektórzy po prostu muszą przez to przejść razem z dzieckiem.
Nasza Zosia jakis czas przestala spac w łóżeczku, spala w wózku i musiała być bujana w nim by zasnąć (przód tył). Potem jak chciałam, żeby wróciła do łóżeczka to zamontowaliśmy kółka i jeździliśmy łóżeczkiem. Teraz juz Ja tego oduczylismy, ale nie raz zasypianie to dramat i tylko przy cycu zaśnie
Tylko Hubek nie śpi caly dzien, jedynie na spacerze. Przy cycu oczy zamkniete a tylko go odciagne to ryk

reklama
Do góry