reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No właśnie u mnie terminów nie ma ... Nie chce mi sie nawet tego komentowac :(.

Co sie stalo, ze w szpitalu sie znalazłyście? Napisałas , ze to nic powaznego, ale przy takim malym dziecku dobrze, ze jestescie pod opieka specjalistow.
Jesteśmy bo przedluza sie jej zoltaczka i w POZ narobili paniki, a okazuje się że to najprawdopodobniej "zoltaczka mleka kobiecego" a ze Tosia jest bardzo cycowa to bilirubina spada jej wolniej...ale poziom bilirubiny nie jest mega wysoki zeby jej jakos zagrazac, do 3mca powinno jej minac

reklama
Dziewczyny a kiedy zaczełyście dawać większą butelkę? Tą 260 ml? Ona ma smoczek 2 i nie wiem jak szybko to leci.
My mamy duza butelkę. Ale oni mu teraz pija mlejo 1x dziennie przed spaniem wieczornym 180 ml. Smoczek ciągle mamy 1 jak przeszłam na 2 to Filip tak szybko pil ze mi normalnie wymiotowal mlekiem. Wiec teraz się boje przejść na większy. A narazie ten smoczek im nie przeszkadza ze to mleko tak pomalutku leci, lepiej sie wyciszaja przed spaniem [emoji1]

My zyjemy i mamy sie świetnie tfu tfu tfu .
Z efektów ubocznych tylko moja sra,,,ka jak narazie. Wroziła na podłoge raczkuje bawi sie jje normalnie temperatury brak .
My jesteśmy ciagle na 2 .
Na duzej butelce jestem gdzie od 4 m ( łatwiej mi sie mleko miesza) mimo ze ona zjada 150 mleka to jje z duzej butelki .
Bilans 9 miesieczniska ( 8 korygowanych)
Waga 8.880
Wzrost 72.5
Aaaaa sa nowe wytyczne na meningokoki wstawię Ci potem @nieagatka może Ci sie Przyda .
A z rzeczy zlych złamal mi sie stelaż wózka.....
Puscił na spawie ......niech to h.....

Ostatnia edycja:
@nieagatka
1536157103930278638088190253009.jpg

Załączniki

• 1536157103930278638088190253009.jpg
    1536157103930278638088190253009.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 412
Z efektów ubocznych tylko moja sra,,,ka jak narazie. Wroziła na podłoge raczkuje bawi sie jje normalnie temperatury brak .
Na duzej butelce jestem gdzie od 4 m ( łatwiej mi sie mleko miesza) mimo ze ona zjada 150 mleka to jje z duzej butelki .
Waga 8.880
Wzrost 72.5
Aaaaa sa nowe wytyczne na meningokoki wstawię Ci potem @nieagatka może Ci sie Przyda .
Piękne wymiary:)
Dobrze, że po szczepieniu wszystko ok.

Dziękujemy, dobrze. Była dzisiaj w żłobku, ale trochę krócej.
Pielęgniarka która dziś jej dawała szczepionke mowiła ze miała bliźniaka ale złapał meninkokoki B i umarł w 33 dż .Mimo ze spali w 1 łóżeczku zachorował tylko on .
Mówiła ze najbardziej poddane sa dziecko 0-3 lata
Od 3 de 16 mniej
A staruchy rzadko.
Bo ja sie dziś pytałam no szczepie dziecko ok ale ani ja ani stary nie jesteśmy zaszczepieni.....
Mowi ze ta sama szczepionka 2 dawki dla dorosłego ( chodź prawdopodobienstwo ze zachowujemy jest minimalne w porównaniu do dzieci)

reklama
Waga 8.880
Wzrost 72.5
No co Ty!! Reklamuj!!

Do góry