reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ok, na opakowaniu podaja co innego. Ja daje mniej.
Moze masz inny .
15361360032468600736515552437780.jpg

Załączniki

• 15361360032468600736515552437780.jpg
    15361360032468600736515552437780.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 522
  • 15361360312786919416117658181044.jpg
    15361360312786919416117658181044.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 54
U mnie w przychodni jest takie zalecenie żeby przy bexero w ciągu godziny od szczepienia podać lek przeciwgoraczkowy. Lekarz pokazywał mi też zapisy w ulotce, ale nie mogę jej znaleźć. Może jest na necie. Przy innych szczepieniach zalecenie było, aby podawać przeciwgoraczkowe tylko jak gorączka wystąpi.
My za 4 tygodnie bierzemy 3 dawkę bexero, też się boję tego szczepienia. Pielęgniarka, która robi te szczepienia powiedziała, że ta szczepionka jest naprawdę bolesna.
Dzisiaj się szczepilismy przeciwko ospie.
Jak szczepieniu na ospe ?

Dziewczyny a kiedy zaczełyście dawać większą butelkę? Tą 260 ml? Ona ma smoczek 2 i nie wiem jak szybko to leci.

Dziewczyny czy badanie bioderek robiłyście dokładnie między 6 a 8 tygodniem zycia dziecka? Pytam, bo u mnie nie ma w ogóle terminów na NFZ a prywatnie najblizsza wizyta moze byc w 8tygodniu+2dniu...

Jak to nie ma terminów na NFZ? Ja dzwonilam to pytali ile dziecko ma tygodni i zapisali na termin po 6tyg, nie bylo mowy ze sie termin nie znajdzie, skoro sa takie zalecenia to ternin musi byc, przeciez logiczne ze nie jestes w stanie sie zapisac w kolejke zanm sie dziecko urodzi...co za kraj... my lezymy z Toska w szpitalu i juz mam dość...na szczęście to nic poważnego

Jak to nie ma terminów na NFZ? Ja dzwonilam to pytali ile dziecko ma tygodni i zapisali na termin po 6tyg, nie bylo mowy ze sie termin nie znajdzie, skoro sa takie zalecenia to ternin musi byc, przeciez logiczne ze nie jestes w stanie sie zapisac w kolejke zanm sie dziecko urodzi...co za kraj... my lezymy z Toska w szpitalu i juz mam dość...na szczęście to nic poważnego

No właśnie u mnie terminów nie ma ... Nie chce mi sie nawet tego komentowac :(.

Co sie stalo, ze w szpitalu sie znalazłyście? Napisałas , ze to nic powaznego, ale przy takim malym dziecku dobrze, ze jestescie pod opieka specjalistow.

reklama
No właśnie u mnie terminów nie ma ... Nie chce mi sie nawet tego komentowac :(.

Co sie stalo, ze w szpitalu sie znalazłyście? Napisałas , ze to nic powaznego, ale przy takim malym dziecku dobrze, ze jestescie pod opieka specjalistow.
A to w jednym miejscu możesz tylko zrobić? Ja wychodząc ze szpitala dostałam liste 6 miejsc gdzie mogę zrobić bioderka i owsze nie wszedzie był termin. Ale dostałam się bez problemu i równo 6tyg Marcelina miala jak szłam.

Do góry