reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ok, na opakowaniu podaja co innego. Ja daje mniej.
Moze masz inny .
15361360032468600736515552437780.jpg

Załączniki

• 15361360032468600736515552437780.jpg
    15361360032468600736515552437780.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 515
  • 15361360312786919416117658181044.jpg
    15361360312786919416117658181044.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 49
U mnie w przychodni jest takie zalecenie żeby przy bexero w ciągu godziny od szczepienia podać lek przeciwgoraczkowy. Lekarz pokazywał mi też zapisy w ulotce, ale nie mogę jej znaleźć. Może jest na necie. Przy innych szczepieniach zalecenie było, aby podawać przeciwgoraczkowe tylko jak gorączka wystąpi.
My za 4 tygodnie bierzemy 3 dawkę bexero, też się boję tego szczepienia. Pielęgniarka, która robi te szczepienia powiedziała, że ta szczepionka jest naprawdę bolesna.
Dzisiaj się szczepilismy przeciwko ospie.
Jak szczepieniu na ospe ?

Dziewczyny a kiedy zaczełyście dawać większą butelkę? Tą 260 ml? Ona ma smoczek 2 i nie wiem jak szybko to leci.

Dziewczyny czy badanie bioderek robiłyście dokładnie między 6 a 8 tygodniem zycia dziecka? Pytam, bo u mnie nie ma w ogóle terminów na NFZ a prywatnie najblizsza wizyta moze byc w 8tygodniu+2dniu...

Jak to nie ma terminów na NFZ? Ja dzwonilam to pytali ile dziecko ma tygodni i zapisali na termin po 6tyg, nie bylo mowy ze sie termin nie znajdzie, skoro sa takie zalecenia to ternin musi byc, przeciez logiczne ze nie jestes w stanie sie zapisac w kolejke zanm sie dziecko urodzi...co za kraj... my lezymy z Toska w szpitalu i juz mam dość...na szczęście to nic poważnego

Jak to nie ma terminów na NFZ? Ja dzwonilam to pytali ile dziecko ma tygodni i zapisali na termin po 6tyg, nie bylo mowy ze sie termin nie znajdzie, skoro sa takie zalecenia to ternin musi byc, przeciez logiczne ze nie jestes w stanie sie zapisac w kolejke zanm sie dziecko urodzi...co za kraj... my lezymy z Toska w szpitalu i juz mam dość...na szczęście to nic poważnego

No właśnie u mnie terminów nie ma ... Nie chce mi sie nawet tego komentowac :(.

Co sie stalo, ze w szpitalu sie znalazłyście? Napisałas , ze to nic powaznego, ale przy takim malym dziecku dobrze, ze jestescie pod opieka specjalistow.

reklama
No właśnie u mnie terminów nie ma ... Nie chce mi sie nawet tego komentowac :(.

Co sie stalo, ze w szpitalu sie znalazłyście? Napisałas , ze to nic powaznego, ale przy takim malym dziecku dobrze, ze jestescie pod opieka specjalistow.
A to w jednym miejscu możesz tylko zrobić? Ja wychodząc ze szpitala dostałam liste 6 miejsc gdzie mogę zrobić bioderka i owsze nie wszedzie był termin. Ale dostałam się bez problemu i równo 6tyg Marcelina miala jak szłam.

Do góry