nieagatka
Fanka BB :)
Ok, na opakowaniu podaja co innego. Ja daje mniej.@nieagatka mam dac syropek 1.6 ml jesli waży między 8 a 10.5 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, na opakowaniu podaja co innego. Ja daje mniej.@nieagatka mam dac syropek 1.6 ml jesli waży między 8 a 10.5 kg
Moze masz inny .Ok, na opakowaniu podaja co innego. Ja daje mniej.
Jak szczepieniu na ospe ?U mnie w przychodni jest takie zalecenie żeby przy bexero w ciągu godziny od szczepienia podać lek przeciwgoraczkowy. Lekarz pokazywał mi też zapisy w ulotce, ale nie mogę jej znaleźć. Może jest na necie. Przy innych szczepieniach zalecenie było, aby podawać przeciwgoraczkowe tylko jak gorączka wystąpi.
My za 4 tygodnie bierzemy 3 dawkę bexero, też się boję tego szczepienia. Pielęgniarka, która robi te szczepienia powiedziała, że ta szczepionka jest naprawdę bolesna.
Dzisiaj się szczepilismy przeciwko ospie.
Dziewczyny czy badanie bioderek robiłyście dokładnie między 6 a 8 tygodniem zycia dziecka? Pytam, bo u mnie nie ma w ogóle terminów na NFZ a prywatnie najblizsza wizyta moze byc w 8tygodniu+2dniu...
Jak to nie ma terminów na NFZ? Ja dzwonilam to pytali ile dziecko ma tygodni i zapisali na termin po 6tyg, nie bylo mowy ze sie termin nie znajdzie, skoro sa takie zalecenia to ternin musi byc, przeciez logiczne ze nie jestes w stanie sie zapisac w kolejke zanm sie dziecko urodzi...co za kraj... my lezymy z Toska w szpitalu i juz mam dość...na szczęście to nic poważnego
Inny, inny. Moj to jest Apiretal.Moze masz inny .Zobacz załącznik 894837
Ja na smoczek 3 przeszlam jak miala 6 miesiecy (2 pominelam). Ale butelki nie zmienialam, bo ona wiecej niz 180 nie wypijala. Zmienilam tylko smoczek.Dziewczyny a kiedy zaczełyście dawać większą butelkę? Tą 260 ml? Ona ma smoczek 2 i nie wiem jak szybko to leci.
Ja używam duŻa butelkę nadal ze smoczkiem 1 niby dwa jest od 3mca ale to kwestia indywidualna. Marcelina jeszcze z 1pije.Dziewczyny a kiedy zaczełyście dawać większą butelkę? Tą 260 ml? Ona ma smoczek 2 i nie wiem jak szybko to leci.
A to w jednym miejscu możesz tylko zrobić? Ja wychodząc ze szpitala dostałam liste 6 miejsc gdzie mogę zrobić bioderka i owsze nie wszedzie był termin. Ale dostałam się bez problemu i równo 6tyg Marcelina miala jak szłam.No właśnie u mnie terminów nie ma ... Nie chce mi sie nawet tego komentowac .
Co sie stalo, ze w szpitalu sie znalazłyście? Napisałas , ze to nic powaznego, ale przy takim malym dziecku dobrze, ze jestescie pod opieka specjalistow.