Ewunka
Fanka BB :)
Moja czuje ze 9 i trochę waży.....Watpie
Ja podalabym 1ml.
Lilce (11kg) podaje 1,4.
Napisałam jeszcze teraz do tego mojego od in vitro czy coś słyszał o takich zleceniach a jak nie to czy moge dac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja czuje ze 9 i trochę waży.....Watpie
Ja podalabym 1ml.
Lilce (11kg) podaje 1,4.
U mnie nie goraczkowała nie podswalam paracetamolu. Ale noga ...... bezwładna w dzien 1 . I raczej senna była miałam wrażenie ze taka nieobecna .... dziwna taka .U nas goraczkowala pomimo podania leku po szczepieniu. Nie dała dotknąć nóżki, która była twarda w miejscu wklucia, a przez kilka dni po nie było spokojnej nocy.
Liczę, że może z 3 dawką będzie lepiej.
Wiesz ja bym spróbowała. nie zaszkodzi a może pomóc....U mnie właśnie nie ....
Ale @Jaskolcia wlasnie pisała i nie wiem co zrobić.....
U nas goraczkowala pomimo podania leku po szczepieniu. Nie dała dotknąć nóżki, która była twarda w miejscu wklucia, a przez kilka dni po nie było spokojnej nocy.
Liczę, że może z 3 dawką będzie lepiej.
Kurde zdecydowana bylam, ale po Waszych komentarzach to nie wiem czy nie odpuscic sobie tej jednej szczepionki... [emoji848]U mnie nie goraczkowała nie podswalam paracetamolu. Ale noga ...... bezwładna w dzien 1 . I raczej senna była miałam wrażenie ze taka nieobecna .... dziwna taka .
To jest smiertelne .....Kurde zdecydowana bylam, ale po Waszych komentarzach to nie wiem czy nie odpuscic sobie tej jednej szczepionki... [emoji848]
Wiem, ze jest dlatego intensywniw mysle...To jest smiertelne .....
Ja jakoś przetrwam te 3 dawki.....
U wogole sie takich badan nie robi, dlatego zrobilam w Pl jak corka miala 8,5miesiaca...Dziewczyny czy badanie bioderek robiłyście dokładnie między 6 a 8 tygodniem zycia dziecka? Pytam, bo u mnie nie ma w ogóle terminów na NFZ a prywatnie najblizsza wizyta moze byc w 8tygodniu+2dniu...