reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas goraczkowala pomimo podania leku po szczepieniu. Nie dała dotknąć nóżki, która była twarda w miejscu wklucia, a przez kilka dni po nie było spokojnej nocy.
Liczę, że może z 3 dawką będzie lepiej.
U mnie nie goraczkowała nie podswalam paracetamolu. Ale noga ...... bezwładna w dzien 1 . I raczej senna była miałam wrażenie ze taka nieobecna .... dziwna taka .

U nas goraczkowala pomimo podania leku po szczepieniu. Nie dała dotknąć nóżki, która była twarda w miejscu wklucia, a przez kilka dni po nie było spokojnej nocy.
Liczę, że może z 3 dawką będzie lepiej.
U mnie nie goraczkowała nie podswalam paracetamolu. Ale noga ...... bezwładna w dzien 1 . I raczej senna była miałam wrażenie ze taka nieobecna .... dziwna taka .
Kurde zdecydowana bylam, ale po Waszych komentarzach to nie wiem czy nie odpuscic sobie tej jednej szczepionki... [emoji848]

Mam dac Paracetamol tuż przed lub tuz po . Nie pomoże on na gorączkę ( jesli wystąpi) tylko na ból nogi bo to jest Bardzo bolesna szczepionka. Jak gorączka powyżej 39 na szpital dadza kroplowe....

Dziewczyny czy badanie bioderek robiłyście dokładnie między 6 a 8 tygodniem zycia dziecka? Pytam, bo u mnie nie ma w ogóle terminów na NFZ a prywatnie najblizsza wizyta moze byc w 8tygodniu+2dniu...

reklama
Do góry