reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie właśnie nie ....
Ale @Jaskolcia wlasnie pisała i nie wiem co zrobić.....
U mnie w przychodni jest takie zalecenie żeby przy bexero w ciągu godziny od szczepienia podać lek przeciwgoraczkowy. Lekarz pokazywał mi też zapisy w ulotce, ale nie mogę jej znaleźć. Może jest na necie. Przy innych szczepieniach zalecenie było, aby podawać przeciwgoraczkowe tylko jak gorączka wystąpi.
My za 4 tygodnie bierzemy 3 dawkę bexero, też się boję tego szczepienia. Pielęgniarka, która robi te szczepienia powiedziała, że ta szczepionka jest naprawdę bolesna.
Dzisiaj się szczepilismy przeciwko ospie.

reklama
Tak wezme ze sobą paracetamol nawet nie wiem ile ten grubas teraz ml moze wypic . Jutro tez mamy bilans (8) 9 miesięcznika
Jest napewno bolesna ..... tydzień trwało zanim zaczęła ruszać nogą ...
U nas goraczkowala pomimo podania leku po szczepieniu. Nie dała dotknąć nóżki, która była twarda w miejscu wklucia, a przez kilka dni po nie było spokojnej nocy.
Liczę, że może z 3 dawką będzie lepiej.

Do góry