reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja tam od początku czułam że będzie dziewczynka, ale uparta w tatusia dziecinka nie chce pokazać płci :p.
Mam nadzieję, że na połówkowych pokarze...
Bo już dziewczyny, co mają późniejszy termin porodu wiedzą a ja ciągle się zastanawiam :D

reklama
Hmm no ciekawe zjawisko :-) może kliniki robią takie zestawienia ilości urodzeń w stosunku do płci :-D
Wiesz tu jak urodzisz to wysyłasz do kliniki ankiete . Płeć ,przyjmowane leki itp. Moja klinika sobie robi takie statystyki . W pl mnóstwo ludzi sie wstydzi in vitro .... jak zajdzie to znika z kliniki i brań sie kto może by w karte nie wpisali....
Strasznie to przykre ze jest tyle przeciwników in vitro i ze ludzie sie tego wstydza ze strachu .

Wiesz tu jak urodzisz to wysyłasz do kliniki ankiete . Płeć ,przyjmowane leki itp. Moja klinika sobie robi takie statystyki . W pl mnóstwo ludzi sie wstydzi in vitro .... jak zajdzie to znika z kliniki i brań sie kto może by w karte nie wpisali....
Strasznie to przykre ze jest tyle przeciwników in vitro i ze ludzie sie tego wstydza ze strachu .

Dla samej kliniki na pewno takie informacje są pomocne i w sumie można wyciągnąć jakieś wnioski przy dużej ilości pacjentów. Ja dalej jestem w swojej klinice, nie zamierzam się odcinać szczególnie, że mam jeszcze jedno cudo na zimowisku, ale jakoś nie dziwi mnie, że ludzie wolą udawać, że nie mają z tym miejscem nic wspólnego, Nasze społeczeństwo to dalej trzeci świat w tych sprawach i poglądach.

Dla samej kliniki na pewno takie informacje są pomocne i w sumie można wyciągnąć jakieś wnioski przy dużej ilości pacjentów. Ja dalej jestem w swojej klinice, nie zamierzam się odcinać szczególnie, że mam jeszcze jedno cudo na zimowisku, ale jakoś nie dziwi mnie, że ludzie wolą udawać, że nie mają z tym miejscem nic wspólnego, Nasze społeczeństwo to dalej trzeci świat w tych sprawach i poglądach.
A no przykre.....
Kliniki robią statystyki był program kiedys o novum i oni mowili ze jak widzą serduszko to licza ze in vitro udane ( chodź wiedza ze czasem przestaje bic niestety ale kobiety znikaja .......)
Ja nie mam na czole napisane Marcelina jest z in vitro ale nie jest to zadna tajmnica.
Jak brałam ślub ksiądz pyta czy planujemy mieć dzieci...... wiec ja w ryk .... Mówię my tak ale ktoś ma inne plany ...jestem chora jestem po 2 inseminacjiach i 2 procedurach in vitro ....powiedział cos w stylu próbujcie dalej ...
Teraz mama zamawiała chrzest u tego samego proboszcza pamiętał- powiedział ciesze się ze Bóg i medycyna dali rade z przyjemnością udzielę chrztu ....

A no przykre.....
Kliniki robią statystyki był program kiedys o novum i oni mowili ze jak widzą serduszko to licza ze in vitro udane ( chodź wiedza ze czasem przestaje bic niestety ale kobiety znikaja .......)
Ja nie mam na czole napisane Marcelina jest z in vitro ale nie jest to zadna tajmnica.
Jak brałam ślub ksiądz pyta czy planujemy mieć dzieci...... wiec ja w ryk .... Mówię my tak ale ktoś ma inne plany ...jestem chora jestem po 2 inseminacjiach i 2 procedurach in vitro ....powiedział cos w stylu próbujcie dalej ...
Teraz mama zamawiała chrzest u tego samego proboszcza pamiętał- powiedział ciesze się ze Bóg i medycyna dali rade z przyjemnością udzielę chrztu ....
Niestety wiekszosc ksiezy woli bzdury opowiadac, ze dziexi w termosach w lodowce trzymamy. Ja tez nie mam problemu zeby o tym.mowic,.ale wie tylko najblizsA rodzina i dwie przyaciolki. Nie dlatego, ze sie wstydze tylkond dlatego, ze ja nikogo nie pytam w jakiej pozycji dziexko splodzil [emoji12][emoji4] Bo dña mnie to mniej wiecej to samo [emoji4]

reklama
Dziewczyny, a moze ktoras szuka uzywanego wozka? Mam Bebetto Murano szaro-mietowy w bardzo do rym stanie, nie ma zadnych defektow, nie bylo z nim problemow, a sprzedake, bo czas na spacerowke-parasolke [emoji4]

Do góry