reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A no przykre.....
Kliniki robią statystyki był program kiedys o novum i oni mowili ze jak widzą serduszko to licza ze in vitro udane ( chodź wiedza ze czasem przestaje bic niestety ale kobiety znikaja .......)
Ja nie mam na czole napisane Marcelina jest z in vitro ale nie jest to zadna tajmnica.
Jak brałam ślub ksiądz pyta czy planujemy mieć dzieci...... wiec ja w ryk .... Mówię my tak ale ktoś ma inne plany ...jestem chora jestem po 2 inseminacjiach i 2 procedurach in vitro ....powiedział cos w stylu próbujcie dalej ...
Teraz mama zamawiała chrzest u tego samego proboszcza pamiętał- powiedział ciesze się ze Bóg i medycyna dali rade z przyjemnością udzielę chrztu ....

Super że jeszcze są tacy księża :-) u Nas wiedzą tylko moi rodzice i trzy koleżanki, reszcie nie powiemy, bo po co mają wiedzieć. Rodzina męża jest dziwna i sami nie wiemy jak mogliby zareagować, a tym bardziej dziadkowie mojego M, którzy są ultra katoliccy :p

reklama
Niestety wiekszosc ksiezy woli bzdury opowiadac, ze dziexi w termosach w lodowce trzymamy. Ja tez nie mam problemu zeby o tym.mowic,.ale wie tylko najblizsA rodzina i dwie przyaciolki. Nie dlatego, ze sie wstydze tylkond dlatego, ze ja nikogo nie pytam w jakiej pozycji dziexko splodzil [emoji12][emoji4] Bo dña mnie to mniej wiecej to samo [emoji4]
Nie wiem czy większość .....
Wiesz w telewizji kaczor pokazuję ze Wszyscy ....
W mnie wie mnóstwo osób. W pracy jak szlam ba punkcjie czy transfer to tak mowiłam ze bede później bo mam monitoring jaj :)

Nie wiem czy większość .....
Wiesz w telewizji kaczor pokazuję ze Wszyscy ....
W mnie wie mnóstwo osób. W pracy jak szlam ba punkcjie czy transfer to tak mowiłam ze bede później bo mam monitoring jaj :)
No ja mysle, ze ksiezy jak Twoj jest niestety mniejszosc. Nie sprawdzalam, bo ogolnie z kosciolem kontakt mam niewielki.
Ja w pracy nie mowilam. Pracuje w korpo, nikogo to nie obchodzi, a starania o ciaze to mogloby byc powod do zwolnienia.

Super że jeszcze są tacy księża :-) u Nas wiedzą tylko moi rodzice i trzy koleżanki, reszcie nie powiemy, bo po co mają wiedzieć. Rodzina męża jest dziwna i sami nie wiemy jak mogliby zareagować, a tym bardziej dziadkowie mojego M, którzy są ultra katoliccy :p
Pewnie ze sa trzeba dac im szanse hi hi
Nasze babcie tez nie wiedzą bo by tego nie ogarnely nie wiedza co to jest in vitro .

No ja mysle, ze ksiezy jak Twoj jest niestety mniejszosc. Nie sprawdzalam, bo ogolnie z kosciolem kontakt mam niewielki.
Ja w pracy nie mowilam. Pracuje w korpo, nikogo to nie obchodzi, a starania o ciaze to mogloby byc powod do zwolnienia.
Moj stary tez tak mysli ;)powiedział ze nie weźmie ślubu jak mu ksiądz cennik wystawi. Powiedział co łaska ufffffff:laugh2:
Ale na u mojej przyjaciółki ksiadz po komuniach dzieci "prosił" o 10% z zebranych pieniędzy :oo2: czytając w internecie myślałam ze to jaja:baffled: ale jak mi ona powiedziała to ....
A u babci na wiosce mojego starego ksiadz czyta na mszy ile kto dał po kolędzie :-D

Moj stary tez tak mysli ;)powiedział ze nie weźmie ślubu jak mu ksiądz cennik wystawi. Powiedział co łaska ufffffff:laugh2:
Ale na u mojej przyjaciółki ksiadz po komuniach dzieci "prosił" o 10% z zebranych pieniędzy :oo2: czytając w internecie myślałam ze to jaja:baffled: ale jak mi ona powiedziała to ....
A u babci na wiosce mojego starego ksiadz czyta na mszy ile kto dał po kolędzie :-D

<facepalm> [emoji38]

reklama
Dla samej kliniki na pewno takie informacje są pomocne i w sumie można wyciągnąć jakieś wnioski przy dużej ilości pacjentów. Ja dalej jestem w swojej klinice, nie zamierzam się odcinać szczególnie, że mam jeszcze jedno cudo na zimowisku, ale jakoś nie dziwi mnie, że ludzie wolą udawać, że nie mają z tym miejscem nic wspólnego, Nasze społeczeństwo to dalej trzeci świat w tych sprawach i poglądach.

@sroka87 a czemu się nie zgadzasz? :-D

Do góry