reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój syn na początku nie lubiał słońca... reagował jak mały wampir i od razy płacz wiec wychodzilismy po poludniu na spacery ale okazało się ze nie lubi też wiatru...hehe...więc spokojny spacer był wtedy kiedy spał na dworze , może raz w tygodniu [emoji14] taki egzemplarz mi się trafił...dzisiaj na 8 lat i jak święci słońce to chowa się gdzie tylko się da :D
Jak czytam te historie, to mrozi mi się krew w żyłach. Moja córka była dzieckiem łatwym w obsłudze, śpiącym szybko całe noce, jedzącym jak w zegarku, spacery uwielbiała, od razu spała, nigdy nie miałam problemu ani z jazdą w gondoli ani spacerówce. Bardzo się obawiam, że wyczerpałam limit szczęścia i że te dwa maluchy dadzą mi popalić. [emoji33] Podziwiam Was, że dajecie radę z niewyspaniem, karmieniem niemalże na okrągło itd. Boję się, czy dam radę. :/

reklama
Ooo a my nadal w gondoli się wozimy. Teraz piękna pogoda była to albo na brzuchu albo z otwartą budką i tak sobie oglądaliśmy świat. Być może jeszcze wrzesień przetrwamy do przejścia na spacerówkę. Może mi już usiądzie?

My dziś po szczepieniu. Ważymy aż 7800g! [emoji33] i długi na ok. 70 cm, a taki był okruszek. [emoji4]
Ja bym mogła jeździć gondola bo jest fajna ale moja mała płakała i spacer i tak kończył się na rączkach :( w spacerowce jeździ na lezaco ale najwidoczniej więcej widzi i jej się podoba. Z tego co zauważyłam to chłopcy są grzecznijsi a dziewczynki rozrabiary :)

Hej, jeśli mnie przyjmiecie, to chętnie dołączę, bo podczytuję Was już od dłuższej chwili :). Mam termin na 31.12, więc mocno wystrzałowy i będzie dziewczynka-na chwilę obecną Karolinka albo Iga :)
Witamy ale masz super date porodu :)
Tu jest wiecej takich dziewczyn co to w krzakach siedza ;)
Wychodzimy wychodzimy i rozkrecamy na nowo forum ciezarowek ;)
A jakies wizyty do wpisania w kalendarz

Witamy ale masz super date porodu :)
Tu jest wiecej takich dziewczyn co to w krzakach siedza ;)
Wychodzimy wychodzimy i rozkrecamy na nowo forum ciezarowek ;)
A jakies wizyty do wpisania w kalendarz

To ja na te ostatnie dni też się do Was dopiszę :-D
04.09 i 11.09 wizyta u lekarza prowadzącego (jeśli wcześniej nie urodzę) :-D
22.09 termin porodu córki Martyny :-)

reklama
Jak czytam te historie, to mrozi mi się krew w żyłach. Moja córka była dzieckiem łatwym w obsłudze, śpiącym szybko całe noce, jedzącym jak w zegarku, spacery uwielbiała, od razu spała, nigdy nie miałam problemu ani z jazdą w gondoli ani spacerówce. Bardzo się obawiam, że wyczerpałam limit szczęścia i że te dwa maluchy dadzą mi popalić. [emoji33] Podziwiam Was, że dajecie radę z niewyspaniem, karmieniem niemalże na okrągło itd. Boję się, czy dam radę. :/
Coś do Twojej wypowiedzi [emoji1]
Screenshot_20180825-110608.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180825-110608.jpg
    Screenshot_20180825-110608.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 447
Do góry