gosia321
Fanka BB :)
[emoji33] [emoji33] [emoji33] to one az tak szybko sie psujaJa mam już trzeci dwa działają jeden już przestał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji33] [emoji33] [emoji33] to one az tak szybko sie psujaJa mam już trzeci dwa działają jeden już przestał
Ja mam już trzeci dwa działają jeden już przestał
Oj matka matka noś i całujMoja nie śpi w dzień i od początku tak było nalatałam się po lekarzach bo żyłam w przekonaniu że taki malyszek musi spać g...prawda. Budziła się raz w nocy ok 2 i bardzo szybko przesypiała noce bo ok 3-4 tygodnia. Dziś ma drzemki max po 30 minut a tak to marudzi i rączki. Ale zaśnie o 21-22 obudzi się 6 zje i znowu do 9. Także znam Twój ból, zmieniałam mleko bo może kolki, usg brzuszka kilka robiłam, szumiś, kokon. Nic z tego. Wszędzie słyszałam ona nie jest kolkowa to takj egzemplarz
Tylko elektryczny !Ja mialam ten warczy jak koń ....Dziewczyny dzięki za informację dot TSH - dziś na pewno lekarza zapytam.
Mam jeszcze pytanie dotyczące laktatora - ręczny czy elektryczny? Naczytałam się że ręcznym boli, trwa dłużej i jest mało wygodny, za to elektryczny wiadomo - droższy.
znalazłam taki: Link do: CANPOL LAKTATOR ELEKTRYCZNY Easy Start + AKCESORIA
A może macie swoich faworytów? Konkretnie jakiś polecacie? i co sądzicie o tym?
Ja mam właśnie ten z Canpola i chwalę go sobie, chociaż już teraz praktycznie go nie używam. Owszem jest różnica w cenie, ale warto kupić elektryczny. Miałam najpierw ręczny i nie umywał się do tego.Dzięki @Ewunka ale jest różnica w cenie... warto zainwestować? hm... nie mam nikogo bliskiego żeby mieć używany... a może taki warto poszukać gdzieś dalej? Zawsze wydawało mnie się że laktator to taki prywatny zakup...
Też to mam od koleżanki.Troche warczy ale w porównaniu z tym co miałam z apteki wypożyczony i Ponoć z bardzo dobrej firmy ten jest super i z czystym sumieniem polecam.Mleczko tryska a działa delikatnie.Zobacz załącznik 890914
Tylko elektryczny !Ja mialam ten warczy jak koń ....
Ale przeżył moja przyjaciółkę mnie i jeszcze działa
Ja go mam. Wczorah nic nie odciagalam i jedzuemy tylko na cycu ale on sie sprawdzal z tym ze lepiej zebt wypowiedzisly sue dzuewczyny które dłużej odcuagajaDziewczyny dzięki za informację dot TSH - dziś na pewno lekarza zapytam.
Mam jeszcze pytanie dotyczące laktatora - ręczny czy elektryczny? Naczytałam się że ręcznym boli, trwa dłużej i jest mało wygodny, za to elektryczny wiadomo - droższy.
Właśnie wiesz jak to dziś z tymi urządzeniami[emoji33] [emoji33] [emoji33] to one az tak szybko sie psuja
Ten jest spoko :-) to mój podróżny tylko ma sporo elementów do mycia i jak często się korzysta to to złościDziewczyny dzięki za informację dot TSH - dziś na pewno lekarza zapytam.