reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moi też tak zasypiaja.... Po kapaniu do swojego pokoju, swoich lozeczek i zasypiaja. Płakać nie płaczą gadają sobie aż wkoncu zasna.... Też wiele osób tego nie może przebolec...
U nas też zero płaczu, wie że po kąpieli dostaje cyca a potem łóżeczko i leży sobie rozgląda się i w końcu zasypia, ale jak tak można ? Przecież trzeba bujać , kołysać itd

Wiec mam 1 plusa jupi jupi .
Ja ide z nia do naszego łóżka po kolacji ( na zniane z mezem ) i leżymy z nia az usnie.Potem zakladam bariery włączam kamere i ide albo usne wcześniej jak ona :laugh2:
Smoczek tez dostała w szpitalu zapytali mnie czy moga . Do dziś nie jest fanką smoczka.

Moi też tak zasypiaja.... Po kapaniu do swojego pokoju, swoich lozeczek i zasypiaja. Płakać nie płaczą gadają sobie aż wkoncu zasna.... Też wiele osób tego nie może przebolec...
Ja bym np. tak nie umiała :-pale nie krytykuje ani mnie to nie boli:)
Mam swoje i bede wychowywac swoje a nie Twoje . I dzięki Bogu ja nie musze tak robic;-) ;)chyba ze musze i znów mam minus :o:o ?

Nasza też sama usypia a najczęściej jeszcze pijąc mleko przed snem [emoji3]
Nasze póki co też tak
zasypiają :-) aby tak zostało. Tylko jeszcze do odbicia je nosimy.
U nas też zero płaczu, wie że po kąpieli dostaje cyca a potem łóżeczko i leży sobie rozgląda się i w końcu zasypia, ale jak tak można ? Przecież trzeba bujać , kołysać itd
Wiec mam 1 plusa jupi jupi .
Ja ide z nia do naszego łóżka po kolacji ( na zniane z mezem ) i leżymy z nia az usnie.Potem zakladam bariery włączam kamere i ide albo usne wcześniej jak ona :laugh2:
Smoczek tez dostała w szpitalu zapytali mnie czy moga . Do dziś nie jest fanką smoczka.
U mnie tez nie dosc, ze cc to jeszcze mm bo kp nie wyszlo. I smoczek i zasypianie w lozeczku od 4 miesiaca. I jest jeszcze cos co robi ze mnie najgorsza matke z Was wszystkich - od pol roku chodzi do zlobka! [emoji85][emoji38][emoji23]

U mnie tez nie dosc, ze cc to jeszcze mm bo kp nie wyszlo. I smoczek i zasypianie w lozeczku od 4 miesiaca. I jest jeszcze cos co robi ze mnie najgorsza matke z Was wszystkich - od pol roku chodzi do zlobka! [emoji85][emoji38][emoji23]
Złobki sa super :):) nie masz minusa :p
No ale tak napewno to boli ludzi ze jak mogłaś....tylko zapominaja ze w Es macierzyński jest 4 m i cos z tym dzieckiem zrobić trzeba :errr:
Ja miałam dac do żłobka jak bedzie miala rok ...rok sie zbliża i nie oddam :laugh2::laugh2::laugh2:

Smoczków my mamy 5 , jak mówię że będę karmić do 6 mca i ani dnia dłużej to usłyszałam że jestem wyrodna matka, jak o 20 zanoszę małego do łóżeczka i zostawiam do zasniecia, bez bujania, noszenia itp.to też jestem wyrodna matka itp
Hahaha jakbym o sobie słyszała [emoji23] jak tak możesz zostawiać małego samego do spania przecież musisz wiedzieć przy nim póki nie usnie mały płacze trzeba go wyjąć z łóżeczka, no idź zobacz czy wstał itp teksty mojej teściowej jak był mały. Co chwile wchodziła i sprawdzała a my jej kazaliśmy siedzieć na dupie i tak nic nie poskutkowało. Kiedyś mały spał i oparła się przy łóżeczku mały wstał i się wystraszyl i zaczął płakać. I od tego momentu już nie patrzyła jak śpi [emoji23]
No z nas matki Polki na medal [emoji23][emoji16]

reklama
I jeszcze jedno: jem wszystko a przecież koleżanka koleżanki mówiła że jej koleżanka jak zjadła ser żółty to mały miał kołki
To tym można pisać i pisać i tak się nie skończy [emoji23]
Ja piłam piwo - oczywiście karmi [emoji23] i też teście w szoku bo przecież ja karmię więc nie powinnam

Do góry