Ewunka
Fanka BB :)
Kup tez coś zdrowego żelki czy cośO też dopiszę do listy i jakiś dobry sok żeby nas tam samą wodą nie poili
Kabanosy z krakusa polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup tez coś zdrowego żelki czy cośO też dopiszę do listy i jakiś dobry sok żeby nas tam samą wodą nie poili
No to mój M się zacznie buntować mówi że okres chroniony mi się kończyWitaj w klubie ja tez ....
To mi nie minęło
Ale ja często popłakuję jak tak stoi nade mną z tą szczotkąKochanego masz męża [emoji57] [emoji2] [emoji106]
O kabanosy faktycznie no i chyba jakaś czekolade dla dzieci?? ;-) co??Kup tez coś zdrowego żelki czy coś
Kabanosy z krakusa polecam
Zobacz załącznik 879190
Moja miłość dziś już mija na m 2 tygodnie a pamietam jak marudzilam bo synuś urodził się w 42 tyg
Oj teraz takSuper! Przystojny chłopczyk! [emoji7] Czas leci nieubłaganie prawda?
Wode juz mam. A herbatnik na przegryzke. Mezu mi bedzie jedzenie przynosil o ile w moim szpitalu tak cyrkuja z jedzeniem albo niejedzeniemNie pojesz herbatnikiem .....
Do niektórych szpitali musisz miec wode swoją .....
Także ten tego .....
Jest idealny. [emoji7]Zobacz załącznik 879190
Moja miłość dziś już mija na m 2 tygodnie a pamietam jak marudzilam bo synuś urodził się w 42 tyg
Koniecznie nutelle . Mi kazali jesc duzo cukru ( Marcelina miała straszne spadki) no to jadlam widzisz jak szybko rosła potem .O kabanosy faktycznie no i chyba jakaś czekolade dla dzieci?? ;-) co??