reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja miałam kiepski poranek. Śniło mi się że odeszły mi wody i obudziłam się cała mokra... w sensie nie że rzeczywiście wody tylko spociłam się jak mysz. A potem jak usiadłam przy wc na swoim ulubionym dywaniku(robię to od 8 msc to mam opanowane do perfekcji) nie mogłam wstać. No słowo daje nie miałam jak się podnieść... więc się rozplakałam i tak moja rozpacz trwała ok 30 minut :p
Masakra jak ja dotrwam do środy... biedne dzieci jeszcze na końcówce w psychiatryku mnie zamkną :-/
A w którym tygodniu jesteś? Ja byłam płaczliwa na samej końcówce. To był bodajże 38 tydzień w górę. Tylko, że ja z brzuchem latałam do 40+6 [emoji13]

reklama
A powiedzcie dlaczego takie obostrzenia są po cc jeżeli chodzi o jedzenie?
Nie ma. Powinno sie jesc posilki bogate w blonnik, zeby pomoc jelitom wrocic do normy po operacji. Ja na pierwszy posilek jak juz pisalam dostalam pieczona rybe z ziemniakami z grilla i ryz z owocsmi morza (6h po cc), a na sniadanie kanapka z pomidorem i szynka hiszpanska, croissant, kawa i sok pomaranczowy.

Baby wynalazlam.cudowny lek na zgage!!! Otóż na zgage najlepsze sa sezamki. Powaga. Ja slodyczy teraz nie moge jeść bo mi zle po nich a wogole mnie do nich nie ciagnie. Wczoraj wieczor mnie tak zgaga nawalala ze szok..zjadlam tabletke i.g. pomogla..wzięłam sezamki bo mi.sie zachcialo i jak ręką odjal:)

reklama
Screenshot_20180719-163147_Google.jpg
zawsze tez można ........

Załączniki

• Screenshot_20180719-163147_Google.jpg
    271,9 KB · Wyświetleń: 434
Do góry