@walczaca o szczescie ja na końcówce ryczalam co chwila [emoji85] też miałam załamki serio, taki etap
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakraCzęste zjawisko do torby szpitalnej pamietaj spakować cos do jedzenia ( nutelle )
@ewelin86 kiedyś chyba pisala ze dziewczyna z plecaka jadla musztardę
Nie wiem czemu akurat musztarde ale kazdy ma w plecaku jakieś zapasykto co lubi
Masakra... i jak mam wykarmić dwójkę dzieci na głodzie?? Jutro idę na zakupy zakupie sobie 7days całą torbęCzęste zjawisko do torby szpitalnej pamietaj spakować cos do jedzenia ( nutelle )
@ewelin86 kiedyś chyba pisala ze dziewczyna z plecaka jadla musztardę
Nie wiem czemu akurat musztarde ale kazdy ma w plecaku jakieś zapasykto co lubi
Ja się taka niezdarna robię że cały czas chodzę w bluzce brudnej na brzuchu i jak wstaje od stołu to M od razu że szczotką do zamiatania leci@walczaca o szczescie ja na końcówce ryczalam co chwila [emoji85] też miałam załamki serio, taki etap
O też dopiszę do listy i jakiś dobry sok żeby nas tam samą wodą nie poiliJa dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakra
No i to tak napewno było rosze wodę malymi lyczkami pić Max 0,5l[emoji53] [emoji33]Ja dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakra
Kochanego masz męża [emoji57] [emoji2] [emoji106]Ja się taka niezdarna robię że cały czas chodzę w bluzce brudnej na brzuchu i jak wstaje od stołu to M od razu że szczotką do zamiatania leci
Nie pojesz herbatnikiem .....Ja dzis nakupilam sobe herbatnikow i mam zamiar jesc po cc. Sasiadka mnie ostatnio pocieszyla ze jej nastepny dzien po cc pozwolili sie napic-masakra
Witaj w klubie ja tez ....Ja się taka niezdarna robię że cały czas chodzę w bluzce brudnej na brzuchu i jak wstaje od stołu to M od razu że szczotką do zamiatania leci