Skąd ja to znam mnie czeka z mezem spanie w pokoju z aneksem kuchennym bo mały dostanie mały pokoik ktory byl mini sypialnia.... ehhhŁóżko musieliśmy z mężem trochę przyciąć i przestawic inaczej żeby łóżeczko weszlo także u mnie wygląda to tak: łóżko, łóżeczko, komoda wszystko pod jedna ściana bo sypialnia podłużna bardziej no i na jednej ścianie szafa i taki urok małych mieszkań w bloku
reklama
Ja cały czas Femibion i do tego oddzielnie wit.d3 1000j W drugim trymestrze Femibion 2A jakie witaminy bierzecie od II trymestru ?
hm a jak to wygląda w przypadku zwykłego puknięcia, zwykłej stłuczki? policji teoretycznie nie musisz wezwać jak się dogadasz z drugim kierowcą a z tego co się orientuję taki fotelik nie jest zdatny do użytku...Ja mam fotelik używany i kupiony od obcej osoby. Nie bałam się bo wiem, że fotelik, który uczestniczy w wypadku ma przecinane pasy przez policję. Poza tym jak jest na gwarancji to można go wymienić na nowy w razie gdyby właśnie był po wypadku.
jasani
Fanka BB :)
Nie wiem i nie będę tutaj nic udowadniać bo znowu zostanę zlinczowana. Dla dobra swojego i dziecka aby ewentualnie odzyskać odszkodowanie za fotelik nawet przy stłuczce warto wezwać policję.hm a jak to wygląda w przypadku zwykłego puknięcia, zwykłej stłuczki? policji teoretycznie nie musisz wezwać jak się dogadasz z drugim kierowcą a z tego co się orientuję taki fotelik nie jest zdatny do użytku...
gosia321
Popieram te foteliki dolaczone do zestawow 3 w 1 nie sa do wozenia dzieci na dlugich dystansach jak to robia niektorzy rodzice wpinajac zaniast gondoli fotelik. Dziecko nie powinno w tym lezec bo nie ma ustabilizowanego kregoslupa do takiej pozycjiJa wogole to uwazam tak jak zalecaja ortopedzi ze dzieci nie siedzace w tego typu fotelikach pwinny max spedzac 30 min. nie uznaje podróżowania z takim bajtlem z uwagi na kręgosłup ktory nie jest wogole przystosowany do takiej pozycji jak w fotelikach i to bez różnicy jakie ma atesty bezpieczeństwa. U mnie taki "pseudo" fotelik ma pełnić rolę przewiezienia ze szpitala i do lekarza. od innego podróżowania jest wózek gleboki. Uwazam ze jesli sie kupuje zestawy 3w 1 to po to zeby z tego korzystać w przeciwnym razie po co zestaw jak można było wszystko osobno kupić. No i ostatni moj wniosek to może drastyczne stwierdzenie ale jeśli ktoś zamierza tak male dziecko wozic na długich dystansach ( choć to jest nie zalecane) to niech kupuje co mu się tam podoba. Ja wyraziłam swoje zdanie.
jasani
No już nie popadajmy w skrajności. My we wrześniu wybieramy się do Polski i mamy do przejechania prawie 1000 km. Bianka będzie miała wtedy 2,5 miesiąca. Nie mam co prawda fotelika z takiego zestawu, ale idąc tym tokiem myślenia to żaden fotelik nie jest przystosowany na takie długie trasy.Popieram te foteliki dolaczone do zestawow 3 w 1 nie sa do wozenia dzieci na dlugich dystansach jak to robia niektorzy rodzice wpinajac zaniast gondoli fotelik. Dziecko nie powinno w tym lezec bo nie ma ustabilizowanego kregoslupa do takiej pozycji
Ewunka
Zgadzam ze na poczatku wypad do lekarza czy centrum handlowego to max dla takiego malucha - wyjmujemy i do gondoli . Tylko w te 30 minut niech to dziecko tez będzie bezpiecznie .....Ja wogole to uwazam tak jak zalecaja ortopedzi ze dzieci nie siedzace w tego typu fotelikach pwinny max spedzac 30 min. nie uznaje podróżowania z takim bajtlem z uwagi na kręgosłup ktory nie jest wogole przystosowany do takiej pozycji jak w fotelikach i to bez różnicy jakie ma atesty bezpieczeństwa. U mnie taki "pseudo" fotelik ma pełnić rolę przewiezienia ze szpitala i do lekarza. od innego podróżowania jest wózek gleboki. Uwazam ze jesli sie kupuje zestawy 3w 1 to po to zeby z tego korzystać w przeciwnym razie po co zestaw jak można było wszystko osobno kupić. No i ostatni moj wniosek to może drastyczne stwierdzenie ale jeśli ktoś zamierza tak male dziecko wozic na długich dystansach ( choć to jest nie zalecane) to niech kupuje co mu się tam podoba. Ja wyraziłam swoje zdanie.
To moje zadanie . 30 minut w foteliku z atestem .
reklama
Ewunka
Dziewczyny spodziewajace sie bliźniaków lub juz posiadające ....
Pojechałam dzis z Marcelina do Apteki po 16 puszek mleka ( 8 kg ) wsadziłam do wózka i jak doszlam do domu to myślałam ze umarłam
Na dworze 30 st do domu 1 km pod lekka górkę i wózek z" blizniakami "
Szacun
Pojechałam dzis z Marcelina do Apteki po 16 puszek mleka ( 8 kg ) wsadziłam do wózka i jak doszlam do domu to myślałam ze umarłam
Na dworze 30 st do domu 1 km pod lekka górkę i wózek z" blizniakami "
Szacun