nieagatka
Fanka BB :)
Zgadzam sie, ze wiecej niz 30min nie wchodzi w gre, bo raz ze kregoslup, a dwa, ze moze maluch miec problem z oddyxhaniem w tej pozycji. Ale tu nie chodzi o czas jaki dziecko tam spedza tylko o fakt, ze w foteliku bez atestu czyli takim z zestawow 3w1 nawet przy malej stluczce moze mu sie stac krzywda.Ja wogole to uwazam tak jak zalecaja ortopedzi ze dzieci nie siedzace w tego typu fotelikach pwinny max spedzac 30 min. nie uznaje podróżowania z takim bajtlem z uwagi na kręgosłup ktory nie jest wogole przystosowany do takiej pozycji jak w fotelikach i to bez różnicy jakie ma atesty bezpieczeństwa. U mnie taki "pseudo" fotelik ma pełnić rolę przewiezienia ze szpitala i do lekarza. od innego podróżowania jest wózek gleboki. Uwazam ze jesli sie kupuje zestawy 3w 1 to po to zeby z tego korzystać w przeciwnym razie po co zestaw jak można było wszystko osobno kupić. No i ostatni moj wniosek to może drastyczne stwierdzenie ale jeśli ktoś zamierza tak male dziecko wozic na długich dystansach ( choć to jest nie zalecane) to niech kupuje co mu się tam podoba. Ja wyraziłam swoje zdanie.
Wiec ja uwazam, ze w co jak w co, ale w fotelik warto zainwestowac.