reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam. Nic nie pomaga. Sab simplex pogarsza sprawę. Najlepiej reaguje na espumisan 100mg
Nie ma leku na kolki to tylko ma je lagodzic. Jak to moja polozna mowila trzeba to przetrwac i z kazdym dniem bedzie lepiej. Moj rekord placz 5h, cala czerwona krzyk i zaniszenie sie, nie padla nawet ze zmeczenia. Jestesmy caly czas na lekach sab simplex, debridat i nutramigen mleko. I poprawa nastapila ok 4-5tyg.

dziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???
To zależy tylko od Ciebie - nic nie musisz ;)
My mieliśmy mini łozeczko w sypialni spała i tam i w łóżku z nami .
Teraz ma 7 miesiecy i dalej z nami spi w naszym łozku nie dlatego ze musze ;)poprostu to uwielbiamy i juz. W dzień spi w swoim pokoju ja mam właczana kamere widze ja i slysze i ide sprzatac czy gotować taki odpoczynek jak dziecko spi :)

Nie ma leku na kolki to tylko ma je lagodzic. Jak to moja polozna mowila trzeba to przetrwac i z kazdym dniem bedzie lepiej. Moj rekord placz 5h, cala czerwona krzyk i zaniszenie sie, nie padla nawet ze zmeczenia. Jestesmy caly czas na lekach sab simplex, debridat i nutramigen mleko. I poprawa nastapila ok 4-5tyg.
O matko 5h! Moja jak płacze 5 minut to mi serce pęka a co dopiero tyle czasu. Podziwiam Was dziewczyny.

Biedna Marcelinka :(
Ale już wszystko ok ? Nie miewa złych dni ? Jje rosnie i spi całe nocki jak na Marceline przystało :)mam nadzieję

Biedna Marcelinka :(
Ale już wszystko ok ? Nie miewa złych dni ? Jje rosnie i spi całe nocki jak na Marceline przystało :)mam nadzieję
Teraz to świetna aktorka ;) mówie jej że oskar będzie jej i aby nie zapomniała podziękować mamusi haha, niestety przyzwyczaiła się do rączek bo wszyscy nosili jak tak płakała i wymusza. Tak, już jest o niebo lepiej. Wczoraj plakala ale nie mogla kupy zrobic dopiero jak jej pomoglismy patyczkami powietrze uszlo i kupa wyszla to poszla spac o 21 do 6 rano :D. Dziś mieliśmy szczepienia i odpukać wszystko ok tylko caly czas właściwie spi.

reklama
dziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???
Ja planuje oddzielnie mieć nasze dziewczyny także to podobno hardcore i też każdy mówi że jestem wyrodną matką:p zobaczymy jak nam pójdzie ale taki jest zamiar :-)

Do góry