A widzisz A może zapytaj ile wysyłka to może bedzie sie i tak opłacałoJakby nie to, ze wysylka pewnie bylaby droga to moglabym tanio sprzedac moj, bo wlasnie przestalismy uzywac [emoji6]
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Ogólnie wysypka kilka tygodni może schodzić ale po tylu dniach ten ból brzucha to raczej nie od tego...
Neonatolog powiedziała, ze białko wypłukuje się 10 dni z organizmu. Ja już nie wiem kogo słuchać.
nieagatka
Gdzie mieszkasz?A widzisz A może zapytaj ile wysyłka to może bedzie sie i tak opłacało
Agnieś191
Nie ma leku na kolki to tylko ma je lagodzic. Jak to moja polozna mowila trzeba to przetrwac i z kazdym dniem bedzie lepiej. Moj rekord placz 5h, cala czerwona krzyk i zaniszenie sie, nie padla nawet ze zmeczenia. Jestesmy caly czas na lekach sab simplex, debridat i nutramigen mleko. I poprawa nastapila ok 4-5tyg.Mam. Nic nie pomaga. Sab simplex pogarsza sprawę. Najlepiej reaguje na espumisan 100mg
Ewunka
To zależy tylko od Ciebie - nic nie musiszdziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???
My mieliśmy mini łozeczko w sypialni spała i tam i w łóżku z nami .
Teraz ma 7 miesiecy i dalej z nami spi w naszym łozku nie dlatego ze musze poprostu to uwielbiamy i juz. W dzień spi w swoim pokoju ja mam właczana kamere widze ja i slysze i ide sprzatac czy gotować taki odpoczynek jak dziecko spi
Ewunka
Bliźniaki @adunnnia90 tez spia u siebie od urodzeniaSpoko ja chyba z niewielu dziewczyn tak zrobiłam. Teraz mały ma wyjęte szczebelki i jak wstaje od razu do nas rano przychodzi a jak nie to idzie się bawić
jasani
O matko 5h! Moja jak płacze 5 minut to mi serce pęka a co dopiero tyle czasu. Podziwiam Was dziewczyny.Nie ma leku na kolki to tylko ma je lagodzic. Jak to moja polozna mowila trzeba to przetrwac i z kazdym dniem bedzie lepiej. Moj rekord placz 5h, cala czerwona krzyk i zaniszenie sie, nie padla nawet ze zmeczenia. Jestesmy caly czas na lekach sab simplex, debridat i nutramigen mleko. I poprawa nastapila ok 4-5tyg.
Ewunka
Biedna MarcelinkaNie ma leku na kolki to tylko ma je lagodzic. Jak to moja polozna mowila trzeba to przetrwac i z kazdym dniem bedzie lepiej. Moj rekord placz 5h, cala czerwona krzyk i zaniszenie sie, nie padla nawet ze zmeczenia. Jestesmy caly czas na lekach sab simplex, debridat i nutramigen mleko. I poprawa nastapila ok 4-5tyg.
Ale już wszystko ok ? Nie miewa złych dni ? Jje rosnie i spi całe nocki jak na Marceline przystało mam nadzieję
Agnieś191
Teraz to świetna aktorka mówie jej że oskar będzie jej i aby nie zapomniała podziękować mamusi haha, niestety przyzwyczaiła się do rączek bo wszyscy nosili jak tak płakała i wymusza. Tak, już jest o niebo lepiej. Wczoraj plakala ale nie mogla kupy zrobic dopiero jak jej pomoglismy patyczkami powietrze uszlo i kupa wyszla to poszla spac o 21 do 6 rano . Dziś mieliśmy szczepienia i odpukać wszystko ok tylko caly czas właściwie spi.Biedna Marcelinka
Ale już wszystko ok ? Nie miewa złych dni ? Jje rosnie i spi całe nocki jak na Marceline przystało mam nadzieję
reklama
walczaca o szczescie
Ja planuje oddzielnie mieć nasze dziewczyny także to podobno hardcore i też każdy mówi że jestem wyrodną matką zobaczymy jak nam pójdzie ale taki jest zamiar :-)dziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???