reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mi tez lekarz przepisała debribat. Podaje 3 dzień. Wiem, ze nie ma leku na kolki. Ale serce pęka jak własnemu dziecku nie można pomoc [emoji17]
Moja pediatra ze debridat dzialatak dopiero po ok 3tygodniach jest poprawa. Ja juz mam druga buteleczke takze jest ok. Uwierz ze plakalAm razem z nia. Potem triche die ogarnelam bo bylam bliska depresjii tlumaczylam sobie ze przeciez krzywda jej sie nie dzieje mAm ja na rekach i tyle. Dla mnie ogrpmnym stresem bylo jej zanoszenie.

reklama
678D1BDD-389C-4B5C-80A0-61466F034C24.jpeg
678D1BDD-389C-4B5C-80A0-61466F034C24.jpeg 678D1BDD-389C-4B5C-80A0-61466F034C24.jpeg
Zuch dziewczynka jak kazda Marcelinka :laugh2:
Moja po ostatnich szczepieniach 2 dni prawie spala hi przegapiła posilek co jej sie nie zdarza :laugh2:
Moja 3 miesiace byla na rękach spała praktycznie tylko na mojej klatce piersiowej jak jej układ pokarmowy dojrzewal ....
Magiczne mleko przepisali po 3 mż bo nagle 2 dni tak wyła jakby ją wrzątkiem lali miałam chęć skoczyc przez balkon .....
Gastrolog stwierdził reflux a neanotolog skaze bialkowa ....
Nie mam teraz problemu z rączkami także korzystaj puki chce na raczki :)pitem tylko na brzuchu na podłodze bedzie chciała :DA pokażesz Marcelinke ?

Załączniki

• 678D1BDD-389C-4B5C-80A0-61466F034C24.jpeg
    678D1BDD-389C-4B5C-80A0-61466F034C24.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 527
reklama
Do góry