Jasani u nas było podobnie jak u Ciebie plus alergia na białko.
Ogólnie z czasem przeszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halo Mamusie potrzebuję opinii - jutro ostatnie prenatalne i gdzieś miałam karteczkę w którym tc się je robi, oczywiście karteczkę zapodziałam i tak się zastanawiam czy właśnie jutro - to będzie 28 tc i 6 doba czyli 29 tc to nie za wcześnie? Na te badania zapisałam się będąc bez kalendarza przy okazji II prenatalnych i nie obliczałam czy termin ok tylko zaakceptowałam zaproponowany dzień i godzinę. Może uda mnie się je przesunąć.. tylko czy warto? Jest sens?
Jasani u nas było podobnie jak u Ciebie plus alergia na białko.
Tak bylam, chyba z półtorej miesiąca. Czytałam wszystkie etykiety. Potem wprowadziłam na powrót i Małej już nic nie było.I jak sobie poradziłaś z ta alergia? Bylas na diecie bezmlecznej?
Tak bylam, chyba z półtorej miesiąca. Czytałam wszystkie etykiety. Potem wprowadziłam na powrót i Małej już nic nie było.
Dietę sama sobie zaordynowałam, lekarka twierdziła, że nie ma potrzeby jak nie ma krwi w kupie i nie wyje po nocach [emoji58]
Dla mnie była potrzeba, bo ciągle Ja brzuch bolał i była strasznie wysypana, rozlane się to robiło...
Bo jesli to "tylko" kolki, a nie alergia to dieta nie pomoze. Masz Sab Simplex albo Infacol albo inne tego typu kropelki?Ja jestem na diecie bezmlecznej bo Zosia ma kolki. Na buźce tez ja wysypało, ale już zeszło. Ale już 9 dzień na diecie a kolki są chyba gorsze niż były. Niby miało być lepiej a dzisiaj miałam ochotę wyskoczyć przez okno tak mi przed południem płakała. [emoji22] teraz to samo. [emoji17]
Ogólnie wysypka kilka tygodni może schodzić ale po tylu dniach ten ból brzucha to raczej nie od tego...Ja jestem na diecie bezmlecznej bo Zosia ma kolki. Na buźce tez ja wysypało, ale już zeszło. Ale już 9 dzień na diecie a kolki są chyba gorsze niż były. Niby miało być lepiej a dzisiaj miałam ochotę wyskoczyć przez okno tak mi przed południem płakała. [emoji22] teraz to samo. [emoji17]