dziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Mój syn od początku śpi sam w pokoju, a ma już 17mc. Na początku może 2 noce spał w wózku u nas w sypialni bo tylko wózek się mieścił. Ale było niewygodnie więc postanowiłam, że będzie spal u siebie w pokoju sam. Ja nie widzę problemu. To zależy od Ciebie co postanowisz i jak Tobie będzie wygodnie.dziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???
hope322
Jutro bedzie polozna to dopytam ale pewnie jest tak jak mowiszDzięki dziewczyny za odpowiedzi. Tak mi się wydawało, że to nie kolki. Muszę zakupic jakiś probiotyk po prostu.
@hope322 nie znalazłam w ogóle w tych moich dokumentach, że należy suplementować żelazo. Jeżeli tak to tylko wcześnikom i dzieciom, które mają niską wagę urodzeniową.
Ej z tym wózkiem to nieglupi pomysł.... w razie katastrofy mojej wizji dla mnie to naturalne ze moze spac w pokoju sam ale pytam doświadczonych bo ja jeszcze nic nie wiem ... Dzięki za odpowiedźMój syn od początku śpi sam w pokoju, a ma już 17mc. Na początku może 2 noce spał w wózku u nas w sypialni bo tylko wózek się mieścił. Ale było niewygodnie więc postanowiłam, że będzie spal u siebie w pokoju sam. Ja nie widzę problemu. To zależy od Ciebie co postanowisz i jak Tobie będzie wygodnie.
intensywnie o tym myślęPierwsze trzy miesiące spalam w pokoju Zosi.
Tyle Ja wtedy karmiłam, że to było nawet spoko.
Teraz śpi sama w swoim pokoju. Jest ok. Mam Ją przez ścianę, nie mam problemu, żeby Ją usłyszeć.
Warto w Twojej sytuacji zainwestować w monitor oddechu by być spokojniejszą.
@shaggy
nieagatka
Moja corka spala 7miesiecy w naszej sypialni. 6tyg z nami w lozku, potem w lozeczku. Potem przenieslismy ja do swojego pokoju i tam spi lepiej i ona i my tez [emoji4]dziewczyny czy Wy będziecie spały w pokojach dzieci? a mamy spalyscie razem z dziećmi w ich pokoju? Pytam bo mam pokój dla dziecka ale tam nie ma miejsca na łóżko dla mnie a w pokoju gdzie spie ja z mezem to łóżeczka juz nie wcisne bo niestety mam mały metraż. A moja siostra jest wręcz oburzona że przeciez ka ciagle musze być przy dziecku.... A ja raczej z tych co przeciez jak sie głodne obudzi to usłyszę w pomieszczeniu obok.... czyżbym żyła w świecie fikcji???
nieagatka
Jakby nie to, ze wysylka pewnie bylaby droga to moglabym tanio sprzedac moj, bo wlasnie przestalismy uzywac [emoji6]intensywnie o tym myślę
ewelin86
Spoko ja chyba z niewielu dziewczyn tak zrobiłam. Teraz mały ma wyjęte szczebelki i jak wstaje od razu do nas rano przychodzi a jak nie to idzie się bawićEj z tym wózkiem to nieglupi pomysł.... w razie katastrofy mojej wizji dla mnie to naturalne ze moze spac w pokoju sam ale pytam doświadczonych bo ja jeszcze nic nie wiem ... Dzięki za odpowiedź
reklama
gooossia17
Bo jesli to "tylko" kolki, a nie alergia to dieta nie pomoze. Masz Sab Simplex albo Infacol albo inne tego typu kropelki?
Mam. Nic nie pomaga. Sab simplex pogarsza sprawę. Najlepiej reaguje na espumisan 100mg