reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miliaa na pewno mały uciska Ci na nerw, to już duży chłopak, waży już pewnie 1kg lub trochę ponad ;-) Mój mały jest dzisiaj bardzo aktywny, aż mi nie dobrze bo zjadłam śniadanie a on chyba kilka razy uderzył mnie w żołądek :tak:

Od dwóch dni w nocy odczuwam z 2, 3 skurcze macicy trwające max. 5s, ale czytałam, że na tym etapie to już normalne.

reklama
Kate przepraszam nie chcialam Cie nastraszyc.. Ta kobieta jednak od tygdonia miała krwawienia przez jakas infekcje i juz miala rozwarcie więc wy sie nie macie czym przejmowac. naszczescie jej dziecko urodzilo sie w worku owodniowym i dzieki temu mam bardzo duze szanse ze bedzie dobrze. Tu w szpitalu gdzie leze maja naprawde bardzo dobry sprzet dla wczesniaczkow i doswiadczenie.
Ja staram sie lezec z pupa u gory ze Maksiu nie napieral na szyjke, bardzo boje sie o niego podczas tego zabiegu zeby tylko nic mu sie nie stalo ale jeszcze nie slyszalam o historii zeby podczas zakladana szwu cos sie stalo maluszkowi a szwów duzo sie zaklada. Jednak jak to matka strach jest ogromny. Jutro do poludnia mam byc juz zaszyta..
Sliczne te wasze ciuszki:tak:! Ja tez zamowilam zestwa slicznych ciuszkow z allegro praktycznie nówki i nawet ich jeszcze nie widzialam ale mąż mówi że sa śliczne ale duzo jest malych. Moj Maksiu jest duzy gdzies conajmniej o tydz. do przodu wiec jak urodzi sie blisko terminu to czesc z nich moze nawet nie zalozyc. Oby tylko wszystko dobrze sie skonczylo.....:sorry2: BOJE SIE BARDZO O NIEGO!

Aduś - trzymam kciuki!
Nie wiem, czy to urządzenia apple - wydaje mi się, że to jakaś in. firma, tylko urządzena są dedykowane do apple - stąd moja wątpliwść. Gdyby apple robiło, miałabym więcej zaufania.
Mi się wydaje, że ochraniacz 75/130 byłby za duży na łóżeczko 60/120.
Ja dziś próbuje sprzątać pokoje dziewczyn - ale po kazdych 15 min. muszę robić przerwę.
Chciałabym, żeby ten dom nie miał już śladów remontu i żeby wszystkie przedmioty odzyskały swoje miejsca.

Misia a z jakiej strony zamawialas fisher price? Ja juz nie moge sie doczekac kiedy przyjda rzeczy z next, do norwegii tez jest darmowa przesylka i mysle, ze w poniedzialek juz dostane.

Madzialenak, super ubranka dla małego przystojniaka.
Ty lepiej przygotuj się na kolejkę panien pod Twoimi oknami od pierwszych dni Sebcia na świecie :-)

Milagros, masz rację, że dziewczyny z 3miasta dawno się nie widziały. I dlatego jestem jak najbardziej za spotkaniem.

Aduś, mogę sobie tylko wyobrazić, co przeżyłaś. Ale nie stresuj się, Ciebie to nie spotka. Jutro już będziesz miała założony szew i spokojnie dotrwasz do terminu.

Mój M już przyszłościowo wyszukał w necie kamerkę HD z mikrofonem i podłączeniem do neta, z której obraz można oglądać z dowolnego urządzenia podłączonego do netu, za mniej niż 200 zł.
Taka tania, bo nie jest dedykowana sprzętowi appla;-)
I nie widzę sensu przepłacać czterokrotnie tylko za nadgryzione jabłko w logo :-p:-p:-p

reklama
Do góry