reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Memories beta to indywidualna sprawa jak dziewczyny piszą. Ja miałam 6266 na ostatniej weryfikacji. Mówi się że jak taka wysoka to będą bliźniaki. U mnie się sprawdziło. Ale nie ma czegoś takiego jak "za wysoka".

Jutro dowiem sie kiedy będę mieć cc. Proszę o kciuki, żeby lekarz dał się namówić na 06.06...

reklama
Czesc Dziewczyny,

Lawendowy, witaj po tej stronie ;-) Niedlugo bdziemy odliczac dni do Twojej punkcji, transferu i dni do bety. Czekam rowniez z niecerpliwoscia na TWoj suwaczek.:tak:

Dziewczyny :szok: jakie piekne zestawy rzeczy znalazlyscie na allegro. Gotadora Twoja wyprawka tez sliczna.Tygrysik jest boski :-)
Madzialenak, jak Twoj Sebus uberze taka koszule to bedzie z niego taki przystojniak ,ze wszystkie dziewczyny beda sie za nim ogladac.:tak:

My bylismy z mezem w piatek w sklepie, gdzie wykupilismy karte stalego klienta. Dzieki temu jest o prawie polowe tanej i moj maz...:szok:szokkk jeszcze go nie widzialam w takiej akcji hihihih Zwykle jak ja chodzilam z nim do babskiego sklepu , to po kilu sekundach stawial z rozlozonymi rekami i mina nieszczesnika. Tutaj wpadl w wir zakupow.POszlismy tylko po body. Body nie kupilismy za to caly kosz innych rzeczy hihihi Ja wybralam 3 artykuly on reszte hihih

Adus, caly czas myslami jestem z Toba. Jutro bedzisz juz miec zalozony szew i bedzie dobrze. Oszczedzaj sie tylko lez i jeszcze raz lez. Powodzenia jutro!!!! Trzymam kciuki, aby wszystko bylo ok

Dorex, mala jesl slodziak taki,ze tylko ja schrupac ;-)

Memories, witam i gratuluje. Beta to sprawa indywidualna. Nie ma co sie martwic tym bardziej,ze widzailas pecherzyk.:-)

Ostatnia edycja:
Marcysiowa, Królowo Fal moja :-), data może i fajna, ale chyba czym więcej dziewczynki zostaną w brzuszku,
tym lepiej dla nich. No chyba, że już nie możesz wytrzymać ;-)

memories...bardzo ci gratuluje! super wiadomość...nie myśl nad beta tylko ciesz się kobito, ze masz pęcherzyk i wszystko gra!:tak:ja mierzyłam bete w 17dpt i wyszlo 1364, a 28dpt już 25650!:-) może taki większy przyrost swiadczy o chłopczyku...gdzies czytałam takie teorie, ale ile w tym prawdy nie wiem. nie mniej jednak ja będę miała synka:-p

Marcysiowa...ta data będzie cudowna, mowie ci...musi być... ja i kilka dziewczyn mamy wtedy wizyty, wiec to będzie magiczna data:tak: jeżeli tak chcesz to trzymam kciuki, żeby ci lekarz zlecil cc wtedy:tak:

Lawendowy...witam się i ja!:tak::-) :*

Adus...ja już dziś pisze, ze myślami i kciukami jestem z toba! &&& o której jutro najmocniej trzymać?

Agapl...cudowne uczucie jak maz się angazuje tak w zakupy, co nie? mój najbardziej napiera na najpiekniejsza fure dla małego:laugh2: siedzi i czyta opinie o wózkach na całym swiecie...wybral taki, który kompletnie się nie nadaje...no ale mimo wszystko to fajne:-)

reklama
Milia jakos miedzy 9 a 12 ma sie to odbyc... potem bede pod pompą z lekiem antyskurczowym lezec plackiem:sorry2:

Boje sie koszmarnie im blizej zabiegu, bede spac, boje sie co bedzie po przebudzeniu :((( wyć mi sie chce ze strachu. Leze teraz z pupa u góry żeby maly byl jak najdalej szyjki. Nie slyszalam ani nie wyczytalam o przypadku zeby cos sie stalo podczas zakladania szwu :( a wyczytalam pol netu juz... Mimo to jak patrze na zdjecie Maksia to łzy mi leca tak się o niego boje! Chyba nigdy sie tak nie balam.. nie chce sie obudzic jak cos mu sie mialoby stac...ojej...popadam znów w panike :-(

Do góry