reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia nie myśleliśmy jeszcze nad tym, no i raczej ja cały czas będę z maluszkami, nie wiem jeszcze jak o będzie. Aplle ma fajne gadżety, ale oczywiście nieźle sobie za nie liczą. Z iphona nie jestem zadowolona, kiedyś ( 2003 rok) kupiłam wtedy były Ibooki, takie laptopy, trafiłam na serię z wadą fabryczną, wymienili mi twardy dysk, pochodził jakiś czas i znowu przestał, jak chciałam go znowu naprawić to już nie było takiej możliwości i pracownik apple w Londynie powiedział mi,żebym sobie nowy kupiła ... wkurzyłam się strasznie, bo i wtedy taki laptop kosztował powyżej 1000 f i teraz, a jak się zepsuje to oddaj go na recycling, dlatego mam trochę stracha jak kupuje od nich rzeczy. Laptopa mi mąż kupił, bo wiedział że bardzo bym chciała, a on lubi tak czasem mi taką niespodziankę zrobić, ale czy coś będę jeszcze od nich chciała to nie wiem

reklama
Misia fajne te nianie :tak: ... może się skuszę - dziękuje za linka, cena też nie jest straszna, a skoro można mieć podgląd w telefonie i w laptopie - fajna rzecz

Gotadora, Pingwinek, Milagros super ciuszki zakupiłyście :tak:
Uwielbiam oglądać zdjęcia z takimi ślicznymi , malutkimi ubrankami.

To i ja się pochwalę moimi ostatnimi zakupami:-)

P1020651.jpgP1020652.jpgP1020653.jpgP1020654.jpgP1020655.jpgP1020656.jpgP1020657.jpgP1020658.jpgP1020659.jpgP1020660.jpg

Załączniki

• P1020651.jpg
    P1020651.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 49
  • P1020652.jpg
    P1020652.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 44
  • P1020653.jpg
    P1020653.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 46
  • P1020654.jpg
    P1020654.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 65
  • P1020655.jpg
    P1020655.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 47
  • P1020656.jpg
    P1020656.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 48
  • P1020657.jpg
    P1020657.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 44
  • P1020658.jpg
    P1020658.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 53
  • P1020659.jpg
    P1020659.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 48
  • P1020660.jpg
    P1020660.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 46
Madzialenak - śliczne ubranka! normalnie same przystojniaki i małe modelki każda z nas będzie mieć :-)

Misia już sprawdzałam ceny w UK i tam można kupić taniej taka nianie

Patrzę, że te nianie sa do różnych sprzętów dostoswywane. O tyle mi się to podoba, że telefon zawsze i tak mam gdzieś przy sobie i nie trzeba nosić po domu dodatk. urządzenia. U nas ma to w domu też znaczenie, bo jak jest ileś pięter, to myślę, że to się przydaje. Aczkolwiek przy pierwszym dziecku nie miałam i jakoś mi tego nie brakowało. Dlatego do teraz nie kupiłam, bo nie mam ciągle zdania na ten temat, a sporo to kosztuje...
Co do apple - my lubimy iphony. Gośka dostała innego samrtfona i inny tablet na komunię (bynajmniej nie od nas - ale teraz taka moda komunijna), a i tak ciągle korzysta z naszych. Sklep apple chyba nie ma sobie równych - gier i fimów jest całe multum.

Miliaa ja już nie mam tych parć, ale lekarz mówił, żeby się nie przejmować bo to cała ciąża jest jeszcze nisko i uciska na odbyt i że za 2,3 tygodnie podniesie się do góry i wtedy takie uciski nie będą mi dokuczać.

dzieki madzialenak! :) u mnie to nie jest na zasadzie parcia tylko ucisku, mysle, ze czasami mały po prostu się ułoży jakos na nerwie...no nic , juz niedlugo wizyta to się dowiem.
Piękne ciuszki, normalnie wszystkie też bym chciała miec...cudownosci :)

Misia instrukcje to pewnie w Polsce mają po polsku, a gwarancja na urządzenia apple obowiązuje na całym świecie. Ja tamtego ibooka miałam kupionego w stanach i jak to ja, zapodziałam rachunek, więc jak się zepsuł, a byłam już w Polsce to miałam stracha co dalej, zreszta wtedy to już na pewno bł po gwarancji. Oddałam go do serwisu, oni wysłali do W-wy, potem dostałam telefon,że mój laptop jest z tych szczęśłiwych z 2003 i naprawa jest za darmo - więc u nich nic nie trzeba, bo każde urządzenie ma swój własny numer i obojętnie gdzie Ci się zepsuje - w przedstawicielstwie apple przyjmą do naprawy/wymiany a przynajmniej sprawdzenia

reklama
Misia dziękuję Ci bardzo :* pościel cudna i też na pewno zamówię. Jak z wypełnieniem to naprawdę sie opłaca :-) Strony, które poleciłaś zaraz odwiedzę :tak:
A do łóżeczka 120x60 to pościel 120x90? Bo 135x100 to za duża prawda?

Do góry