reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aduś jeszcze tylko dzisiaj i bedziesz miała szew założony - nie martw się - będzie dobrze :tak:

dziękuje dziewczyny za miłe słowa o moich zakupach, niektóre z Was wiedzą,że ja mam właśnie taki sklep a w nim było dużo skarbów, ale ja już dawno co mi się podobało to pochowałam ;-) no i muszę przyznać,że ciuszki dziecięce mają powodzenie, zresztą na prawdę się nie dziwie, no ale jest jeszcze jedno ale - ja trochę więcej płace za moje dostawy, kupuje te droższe rzeczy, owszem słyszę nie raz że u mnie drogo, ale ja wole te droższe rzeczy, bo są w większości jak nowe lub nieużywane w ogóle

Milagros zgadzam się z Tobą odnośnie dziewczynyn tych nowych na staraczkach, ja też już mniej tam zaglądam i piszę, bo te nowe to są jakieś takie :baffled: ... no to nie jest już to same forum jak my tam królowałyśmy :-D

miłego dnia kobietki!

reklama
Adus- jeszcze tylko troche i na pewno ze szwem wyjdziesz do domu. A przezyc z ostatniej nocy nie zazdroszcze.

Lawendowy - witaj!!Pewnie, ze z otwartymi ramionami witamy na tym forum, zreszta lada moment i Ty bedziesz w gronie ciezarowek, wiec to tylko kwestia tygodni.

Gotadora- ciuszki super, tylko prasowania nie zazdroszcze. Ja nie cierpie prosowac, wiec nim wyprasowalam cala wyprawke Malej to myslalam , ze padne przy zelazku. A Ty kochana podwojnie!!! Ciesze sie ze sa juz pampery i nie bede miala prasowania pieluszek tetrowych, chyba bym chlopa mojego do tego zatrudnila.

Dorex- mala slodka, mam nadzieje, ze laktacja sie unormuje.

No ja juz nic nie kupuje bo wszystko mam, ale lubie poogladac Wasze zakupy. Ostatnim zakupem byl moj prezent urodzinowy, kamera zebym mogla filmiki dziadkom wysylac. A teraz wszystko poprane, poprasowane czeka na malutka. Nawet torbe wczoraj zaczelam pakowac do szpitala, bo chlop moj w lekkie panice :). Tylko z imieniem nadal problem.

Dziewczyny mnie ostatnio strasznie stopy bola, ma tez tak ktoras??? Cale od spodu, chyba od dzwigania tych kilogramow. Moj M mnie straszy , ze mi sie stopy rozciagaja :) a i tak juz nosze 40.

Nie wiem czy ogladalyscie filmik do ktorego chyba Pingwinek wrzucil link. Ja nie widzialam calego ale polecam zobaczyc tak od 12.50 przez kilka nastepnych minut. Pokazuja 5 rodzajow placzu niemowlaczka , kazdy komunikuje co innego ( jestem glodny, spiacy, mam kolki/gazy itd).. Jestem ciekawa czy w praktyce to dziala. Wklejam link raz jeszcze, jak ktoras chce zerknac. Tam jedni rodzice sobie sciage na lozeczku zrobili, zeby wiedziec o co dziecku chodzi :)

Priscilla Dunstan On 60 Minutes - YouTube

Jeju Adus, ale mnie nastraszylas . Bardzo wspolczuje tych przezyc...i oby z tym Malenstwem bylo dobrze.. Teraz ja jestem cala w stresie czy u mnie poki co wszystko ok..

Gotadoro - wiem, że używacie apple - czy rozważaliście elektroniczną nianię przeznaczoną dla sprzętu apple? Myslę od wczoraj nad nią, bo nawet w pracy mozna patrzeć co z dzieckiem. Za głupi jesteśmy jednak, żeby amerykańskie opinie sprawdzać, a w Polsce to w sumie dość nowy i niepsotykany sprzęt. Niania to jedyna rzecz, jaka została nam do kupienia.

Aduś współczuję przeżyć. Ty na szczęście już jutro będziesz miała założony szew dzięki czemu mały urodzi się w terminie.

madzialenak... Powiedz mi co twój lekarz powiedzial na to parcie na odbyt? Ja dzis jakos takie coś poczułam, jakby ucisk... Myślę, ze to mały nie ma gdzie sie juz rozepchac, ale wolalabym znac twoja opinie...

reklama
Do góry