reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zobacz załącznik 874366 Zobacz załącznik 874367
Ja juz tule moja Sare [emoji173]️[emoji173]️ Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g :) Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk :) I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia :)
Nadrobie Was pozniej[emoji173]️
Gratuluję Kochana. I powodzenia :-) mówiłam że będzie wszystko dobrze! :-) Sara piękna i widać na drugim zdjęciu ze już szczęśliwa że jest z rodzicami :-)

Dziewczyny dziekuje za mile slowa, martwi mnie tylko wielkosc tego pecherzyka zoltkowego w stosunku do wielkosci pecherzyka ciazowego... Ogladalam zdjecia na Google u wydaje mi sie ze powinien byc on juz bardziej widoczny z zarysowanym ksztaltem a nie taka mala kropeczka jak u mnie... :( Boje sie ze jednak jest za maly o nie zdola odzywic zarodka :( Pamietacie jak to bylo u Was moze?Zobacz załącznik 874347
U mnie pęcherzyki 21 dpt wyglądały tak. Też są malutkie ciałka żółte i malusie zarodeczki. Tak więc chyba wszystko jest ok i u mnie i u Ciebie. [emoji8]
20180702_162155.jpg

Załączniki

• 20180702_162155.jpg
    20180702_162155.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 343
reklama
Do góry