Gratulacje ❤❤❤❤ wycaluj Adasia od nasMalutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
reklama
Kochana to moja tyle waży w 33tc dziękuję kochana ❤ Ty też wyglądasz super ❤ milo było się znowu zobaczyć ❤My mieliśmy dziś wizytę, wszystko jest dobrze, Mały wazy 2600 (36t1dc), szyjka wysoko, zamknięta, GBS pobrany.
Widziałam się przed wizyta z @zylwia , która wygląda kwitnąco
Ogólnie u nas wszystko ładnie, szyjka 1,5cm zamknięta, mała niziutko główka i po zamierzeniu wyszło , że brzuszek ma taki okraglutki ❤ na usg ruchliwa i nie Lubi się badać
2600 jak narazie zobacztmy jak urośnie
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No to super że wszystko u Was dobrze :-)) to nasze dzieciaki maja taką samą wagę :-) w sensie jak nasza większa Kruszynka :-)My mieliśmy dziś wizytę, wszystko jest dobrze, Mały wazy 2600 (36t1dc), szyjka wysoko, zamknięta, GBS pobrany.
Widziałam się przed wizyta z @zylwia , która wygląda kwitnąco
A mierzył Ci dr dlugosc szyjki??
encka86
Hej dziewczyny
U nas po wczorajszej wizycie (32tc + 3) wszystko ok.
Szyjka zamknieta i wysoko, dzieki Bogu bo miewam wrażenie ze jest rozwarta i zaraz bede rodzic ale to pewnie psychika moja mnie nakręca
Karolinka waży 1730 gram, nie dała sobie zrobić zdjecia bo oczywiscie tradycji stalo sie zadość i musiała sie zasłonic
Kolejna wizyta 2 sierpnia.
Pozdrawiamy każdą z Was.
Serdeczne gratulacje dla dziewczyn ktore juz powitały swoje maleństwa na świecie
Szyjka zamknieta i wysoko, dzieki Bogu bo miewam wrażenie ze jest rozwarta i zaraz bede rodzic ale to pewnie psychika moja mnie nakręca
Karolinka waży 1730 gram, nie dała sobie zrobić zdjecia bo oczywiscie tradycji stalo sie zadość i musiała sie zasłonic
Pozdrawiamy każdą z Was.
Serdeczne gratulacje dla dziewczyn ktore juz powitały swoje maleństwa na świecie
Ooooo kruszynka moja 2600 A jesteśmy Aby dzień do przodu fajnie , że wszystko dobrzeHej dziewczyny
Pozdrawiamy każdą z Was.
Wizytę masz w moje urodziny
Oczekiwanie2017
Skad Ci go pobierali??
Z dwóch miejsc: pochwa i odbyt.
Oczekiwanie2017
No to super że wszystko u Was dobrze :-)) to nasze dzieciaki maja taką samą wagę :-) w sensie jak nasza większa Kruszynka :-)
A mierzył Ci dr dlugosc szyjki??
Właśnie tak pomyślałam że Twoje dziewczynki podobnie ważą
Moja dr sprawdzała szyjkę ręcznie i nie podawała długości. Gdyby była krótka to dokładnie ocenilaby długość,zeby sprawdzić czy nie jest jakaś graniczna ale mówiła że bardzo długa i zamknięta więc nie skupiała się już na niej.
reklama
Oczekiwanie2017
Kochana to moja tyle waży w 33tc dziękuję kochana ❤ Ty też wyglądasz super ❤ milo było się znowu zobaczyć ❤
Ogólnie u nas wszystko ładnie, szyjka 1,5cm zamknięta, mała niziutko główka i po zamierzeniu wyszło , że brzuszek ma taki okraglutki ❤ na usg ruchliwa i nie Lubi się badać
2600 jak narazie zobacztmy jak urośnie
Większe dziecko to większa powierzchnia do całowania . Najważniejsze, że wszystko dobrze.