reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny dziekuje za mile slowa, martwi mnie tylko wielkosc tego pecherzyka zoltkowego w stosunku do wielkosci pecherzyka ciazowego... Ogladalam zdjecia na Google u wydaje mi sie ze powinien byc on juz bardziej widoczny z zarysowanym ksztaltem a nie taka mala kropeczka jak u mnie... :( Boje sie ze jednak jest za maly o nie zdola odzywic zarodka :( Pamietacie jak to bylo u Was moze?
1530875775769.jpg

Załączniki

• 1530875775769.jpg
    1530875775769.jpg
    68,9 KB · Wyświetleń: 418
5A62867C-A1D5-4C99-A69F-50DDA0DC2DA1.jpeg
Ja juz tule moja Sare ❤️❤️ Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g :) Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk :) I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia :)
Nadrobie Was pozniej❤️

Załączniki

• 5A62867C-A1D5-4C99-A69F-50DDA0DC2DA1.jpeg
    5A62867C-A1D5-4C99-A69F-50DDA0DC2DA1.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 226
Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziekuje za mile slowa, martwi mnie tylko wielkosc tego pecherzyka zoltkowego w stosunku do wielkosci pecherzyka ciazowego... Ogladalam zdjecia na Google u wydaje mi sie ze powinien byc on juz bardziej widoczny z zarysowanym ksztaltem a nie taka mala kropeczka jak u mnie... :( Boje sie ze jednak jest za maly o nie zdola odzywic zarodka :( Pamietacie jak to bylo u Was moze?Zobacz załącznik 874347

Jeśli lekarz nie widzi w tym nic dziwnego to znaczy, że jest dobrze i nie trzeba się doszukiwać nieprawidłowości. Wiem, że po naszej walce człowiekowi trudno uwierzyć w dobrze rozwijająca się ciążę ale wierzę,ze u Ciebie wszystko jest dobrze :).

reklama
Do góry