adunnnia90
Fanka BB :)
Też tak miałam pobieranyZ dwóch miejsc: pochwa i odbyt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak miałam pobieranyZ dwóch miejsc: pochwa i odbyt.
No to jasne o koszule zapytałam wszystko wiemWiększe dziecko to większa powierzchnia do całowania . Najważniejsze, że wszystko dobrze.
Ale jestem kochana❤ gratulacje mamusiu❤❤❤Zobacz załącznik 874366 Zobacz załącznik 874367
Ja juz tule moja Sare Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia
Nadrobie Was pozniej
GratulacjeMalutki już jest że mną.Urodzony ok 22 wczoraj.49 cm i 3120.Adaś.
Moja milosc
Zobacz załącznik 874366 Zobacz załącznik 874367
Ja juz tule moja Sare Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia
Nadrobie Was pozniej
Dziewczyny dziekuje za mile slowa, martwi mnie tylko wielkosc tego pecherzyka zoltkowego w stosunku do wielkosci pecherzyka ciazowego... Ogladalam zdjecia na Google u wydaje mi sie ze powinien byc on juz bardziej widoczny z zarysowanym ksztaltem a nie taka mala kropeczka jak u mnie... Boje sie ze jednak jest za maly o nie zdola odzywic zarodka Pamietacie jak to bylo u Was moze?Zobacz załącznik 874347
Gratulacje! Zdrówka dla Was [emoji8] [emoji173] piękne chwilę teraz Was czekają we trójkę [emoji7]Zobacz załącznik 874366 Zobacz załącznik 874367
Ja juz tule moja Sare [emoji173]️[emoji173]️ Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia
Nadrobie Was pozniej[emoji173]️