reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczynki, podobno brakuje Wam juz ciężarowek na tym forum :) No to moge sie dolaczyc :) Dzis lekarz potwierdzil ciaze, na razie pecherzyk ciazowy 12mm, za 10 dni mam wizyte i liczymy ze uslysze serduszko :) Troche mnie martwi ze juz taki duzy pecherzyk a zarodka wciaz nie widac ale lekarz upiera sie ze to calkowicie normalne i wszystko jest jak trzeba. A jak to bylo u Was? Kiedy Wy zobaczylyscie zarodek?
received_2033719003307734.jpeg

Załączniki

• received_2033719003307734.jpeg
    received_2033719003307734.jpeg
    82,3 KB · Wyświetleń: 435
reklama
Z plecow na brzuch od miesiaca idzie jej to bardzo sprawnie z brzucha na plecy sie ptzekreca ale kilka razy hukneła głowa o podloge i teraz trochę sie boi - ale umie .Jak jest nie na podłodze tylko w łóżeczku to kreci sie na wszystkie strony.
99% robi to przez lewą reke ( nie wiem czemu tak ) ale jak sie zapomni to zrobi przez prawa .
A jak Zosienka po rehebilitacji jakie postępy ?
postępy duże bo łapanie stóp od razu Jej przyszło, obroty z pleców na brzuch przez prawe ramię robi non stop, teraz zaczyna przez lewe i ogólnie się zrobiła bardziej sztywna a była taka "leista"

@hope322 powiem Ci ze ja to chyba bym już nie spała z tydzień przed cesarka.... stracha mam a w listpadzoe dopiero będę miała cesarke. Ale dzisiaj mnie koleżanka uspokoiła ze cesarka jest majbezpieczniejsza dla dziecka więc ból biorę na klatę :D
Jutro zobaczysz maleństwo...przytulisz [emoji173] myśl tylko o tym i to napewno doda Ci spokoju :yes:
Niekoniecznie musi bolec. Ja czulam sie fantastycznie i mimo, ze jestem za porodami sn to jesli kiedys bede w ciazy to bede chciala rodzic jak pierwszym razem - wywolanie, a pozniej cc.

Hej dziewczynki, podobno brakuje Wam juz ciężarowek na tym forum :) No to moge sie dolaczyc :) Dzis lekarz potwierdzil ciaze, na razie pecherzyk ciazowy 12mm, za 10 dni mam wizyte i liczymy ze uslysze serduszko :) Troche mnie martwi ze juz taki duzy pecherzyk a zarodka wciaz nie widac ale lekarz upiera sie ze to calkowicie normalne i wszystko jest jak trzeba. A jak to bylo u Was? Kiedy Wy zobaczylyscie zarodek?Zobacz załącznik 874110
Witaj i tu :) nie pamiętam już kiedy byl zarodek serduszko itp.... ale skoro lekarz mówi że ok to tak jest. Słuchaj sie lekarza i nic się nie martw na to jeszcze przyjdzie czas :)

Hej dziewczynki, podobno brakuje Wam juz ciężarowek na tym forum :) No to moge sie dolaczyc :) Dzis lekarz potwierdzil ciaze, na razie pecherzyk ciazowy 12mm, za 10 dni mam wizyte i liczymy ze uslysze serduszko :) Troche mnie martwi ze juz taki duzy pecherzyk a zarodka wciaz nie widac ale lekarz upiera sie ze to calkowicie normalne i wszystko jest jak trzeba. A jak to bylo u Was? Kiedy Wy zobaczylyscie zarodek?Zobacz załącznik 874110
Witamy :-) i gratuluję raz jeszcze. Ja nie pomogę ponieważ nie miałam wizyty pęcherzykowej tylko od razu serduszkową :-) ale skoro lekarz mówi ze jest ok to tak jest i nie ma się co zamartwiać :-)

Ja na pierwszym usg bylam w 28dpt i widzialam wtedy serduszko po raz pierwszy.
Gratulacje!

reklama
Do góry