reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczynki, podobno brakuje Wam juz ciężarowek na tym forum :) No to moge sie dolaczyc :) Dzis lekarz potwierdzil ciaze, na razie pecherzyk ciazowy 12mm, za 10 dni mam wizyte i liczymy ze uslysze serduszko :) Troche mnie martwi ze juz taki duzy pecherzyk a zarodka wciaz nie widac ale lekarz upiera sie ze to calkowicie normalne i wszystko jest jak trzeba. A jak to bylo u Was? Kiedy Wy zobaczylyscie zarodek?
received_2033719003307734.jpeg

Załączniki

• received_2033719003307734.jpeg
    received_2033719003307734.jpeg
    82,3 KB · Wyświetleń: 439
reklama
Z plecow na brzuch od miesiaca idzie jej to bardzo sprawnie z brzucha na plecy sie ptzekreca ale kilka razy hukneła głowa o podloge i teraz trochę sie boi - ale umie .Jak jest nie na podłodze tylko w łóżeczku to kreci sie na wszystkie strony.
99% robi to przez lewą reke ( nie wiem czemu tak ) ale jak sie zapomni to zrobi przez prawa .
A jak Zosienka po rehebilitacji jakie postępy ?
postępy duże bo łapanie stóp od razu Jej przyszło, obroty z pleców na brzuch przez prawe ramię robi non stop, teraz zaczyna przez lewe i ogólnie się zrobiła bardziej sztywna a była taka "leista"

@hope322 powiem Ci ze ja to chyba bym już nie spała z tydzień przed cesarka.... stracha mam a w listpadzoe dopiero będę miała cesarke. Ale dzisiaj mnie koleżanka uspokoiła ze cesarka jest majbezpieczniejsza dla dziecka więc ból biorę na klatę :D
Jutro zobaczysz maleństwo...przytulisz [emoji173] myśl tylko o tym i to napewno doda Ci spokoju :yes:
Niekoniecznie musi bolec. Ja czulam sie fantastycznie i mimo, ze jestem za porodami sn to jesli kiedys bede w ciazy to bede chciala rodzic jak pierwszym razem - wywolanie, a pozniej cc.

Hej dziewczynki, podobno brakuje Wam juz ciężarowek na tym forum :) No to moge sie dolaczyc :) Dzis lekarz potwierdzil ciaze, na razie pecherzyk ciazowy 12mm, za 10 dni mam wizyte i liczymy ze uslysze serduszko :) Troche mnie martwi ze juz taki duzy pecherzyk a zarodka wciaz nie widac ale lekarz upiera sie ze to calkowicie normalne i wszystko jest jak trzeba. A jak to bylo u Was? Kiedy Wy zobaczylyscie zarodek?Zobacz załącznik 874110
Witaj i tu :) nie pamiętam już kiedy byl zarodek serduszko itp.... ale skoro lekarz mówi że ok to tak jest. Słuchaj sie lekarza i nic się nie martw na to jeszcze przyjdzie czas :)

Hej dziewczynki, podobno brakuje Wam juz ciężarowek na tym forum :) No to moge sie dolaczyc :) Dzis lekarz potwierdzil ciaze, na razie pecherzyk ciazowy 12mm, za 10 dni mam wizyte i liczymy ze uslysze serduszko :) Troche mnie martwi ze juz taki duzy pecherzyk a zarodka wciaz nie widac ale lekarz upiera sie ze to calkowicie normalne i wszystko jest jak trzeba. A jak to bylo u Was? Kiedy Wy zobaczylyscie zarodek?Zobacz załącznik 874110
Witamy :-) i gratuluję raz jeszcze. Ja nie pomogę ponieważ nie miałam wizyty pęcherzykowej tylko od razu serduszkową :-) ale skoro lekarz mówi ze jest ok to tak jest i nie ma się co zamartwiać :-)

Ja na pierwszym usg bylam w 28dpt i widzialam wtedy serduszko po raz pierwszy.
Gratulacje!

reklama
Do góry