reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

no to i ja pokaże część, ale na prawdę małą częśc naszych zakupów :-) mąż dowiezie za tydzien, a sam jeszcze całe mnóstwo nakupował, więc będę mieć co oglądać, prać i prasować ;-) nawet kosze mamy trzy, bo i mój m jeden kupił, mówi,że on w jednym będzie spać :-D

$(KGrHqRHJFcFF2,CLgTwBRiBu7c10g~~60_12.JPG$(KGrHqRHJFEFEklfUrhkBRfSb0Bu8!~~60_12.JPG$(KGrHqV,!lcFFzE1-LHBBRfV3!PiYg~~60_12.JPG$T2eC16d,!zoE9s5ngHqzBRkUuhir(g~~60_12.JPG$T2eC16FHJGwFFY77tMu-BRj5PtV6Og~~60_12.JPG$T2eC16FHJHIE9nysd9oSBRSeqoG!tQ~~60_12.JPG$T2eC16JHJI!E9qSO8Dh2BRjrVzFI)g~~60_12.JPG$T2eC16R,!ysE9sy0iH47BRleW1PKMw~~60_12.JPG$T2eC16V,!w0E9szNZISIBRj956RstQ~~60_12.JPG

Załączniki

• $(KGrHqRHJFcFF2,CLgTwBRiBu7c10g~~60_12.JPG
    $(KGrHqRHJFcFF2,CLgTwBRiBu7c10g~~60_12.JPG
    39,9 KB · Wyświetleń: 54
  • $(KGrHqRHJFEFEklfUrhkBRfSb0Bu8!~~60_12.JPG
    $(KGrHqRHJFEFEklfUrhkBRfSb0Bu8!~~60_12.JPG
    28 KB · Wyświetleń: 51
  • $(KGrHqV,!lcFFzE1-LHBBRfV3!PiYg~~60_12.JPG
    $(KGrHqV,!lcFFzE1-LHBBRfV3!PiYg~~60_12.JPG
    38 KB · Wyświetleń: 53
  • $T2eC16d,!zoE9s5ngHqzBRkUuhir(g~~60_12.JPG
    $T2eC16d,!zoE9s5ngHqzBRkUuhir(g~~60_12.JPG
    39,5 KB · Wyświetleń: 59
  • $T2eC16FHJGwFFY77tMu-BRj5PtV6Og~~60_12.JPG
    $T2eC16FHJGwFFY77tMu-BRj5PtV6Og~~60_12.JPG
    74,1 KB · Wyświetleń: 61
  • $T2eC16FHJHIE9nysd9oSBRSeqoG!tQ~~60_12.JPG
    $T2eC16FHJHIE9nysd9oSBRSeqoG!tQ~~60_12.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 65
  • $T2eC16JHJI!E9qSO8Dh2BRjrVzFI)g~~60_12.JPG
    $T2eC16JHJI!E9qSO8Dh2BRjrVzFI)g~~60_12.JPG
    85,7 KB · Wyświetleń: 46
  • $T2eC16R,!ysE9sy0iH47BRleW1PKMw~~60_12.JPG
    $T2eC16R,!ysE9sy0iH47BRleW1PKMw~~60_12.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 56
  • $T2eC16V,!w0E9szNZISIBRj956RstQ~~60_12.JPG
    $T2eC16V,!w0E9szNZISIBRj956RstQ~~60_12.JPG
    76,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Gotadora, wcale się nie dziwię, że A chce spać w jednym z koszy.
Tylko niech nie przymierza ogrodniczek z tygryskiem :-):-):-), bo jeszcze przypadną mu do gustu i zabierze synusiowi.
A tak na marginesie, to wcale mu się nie dziwię - przecież na sam widok tych maleńkich ubranek, akcesoriów, wózków, łóżeczek, można się rozpłynąć.

Gotadora, ależ szaleństwo zakupowe u Ciebie! Fajne takie zakupy, prawda?

Lawendowy, witaj, zapraszamy. O trzymanych kciukach nie muszę Cię zapewniać, mocno kibicuje!

Ja znowu nie śpię o 3... Standard. Zaczynam się przyzwyczajać. A może to organizm mnie przyzwyczaja do nocnych pobudek?
Jeśli chodzi o higienę intymną ja od lat jestem wierna Lactacyd Femina.

Lawendowy śnie- witaj! Trzymam baaardzo mocno kciuki!!!

Oskaa - ja już pisałam, że dużo rzeczy kupujemy na wyprzedażach w internetowych sklepach w USA i GB> Otulacze i kocyki świetne są w TK maxx (np. cartersa) u nas w RP - ubranka zresztą też. Pościel mam Mamas&papas (też z wypełnieniem) - ale trzeba uważać na wymiary, bo w Polsce standardowe łóżeczka to 120 na 60 cm, a na Zachodzie 135 na 70 cm.

Nasze ostatnie zakupy zrobiliśmy w sklepie fisherprice, gdzie przeceny serii Litlle People były np. z 35 $ na 10 $. Ich wyprzedaże mają się nijak do naszych. Mozna więc rzeczywiście super ciuchy i przedmioty kupić za przysłowiowe grosze. W GB natomiast standardem są darmowe przesyłki do Polski - z nexta po dwóch dniach ubranka są w domu.

Ja nie mam nic przeciwko używkom, ale A. musiałby dowozić na lumpki, bo u nas na półwsi nie ma lumpków, a ja sama nie czuję się na siłach gdzieś dojechać. Pamiętam, że Małgonia miała niektóre ciuchy z lumpków rewelacyjne oi aż żałuję, że się nie dochowały.

Ja też mam problemy z dosypianiem. Wczoraj o 4.00 rano oglądaliśmy teledyski z lat 80 - 90 tych.

Gotadora, ale masz skarpetek!
No i ta bluza z kapturem z uszami.... Ja uwielbiam takie. Moj maz mowi ze zwariowalam bo ostatnio na necie szukalam czapki z rogami renifera... Taka na swieta :)

A co do forum invitro to ja bywam czesto ale juz od dawna bardziej z przyzwyczajenia. Musze wam przyznac ze troche denerwuje mnie to, ze co kilka stron nowa dziewczyna, ktora zadaje identyczne pytania... Nosz kurde poczytalyby forum tak chociaz miesiac do tylu. Ja pamietam ze zaczynalam od pierwszego wpisu no ok nie do konca ale baaaardzo duzo przewertowalam stron zeby sie czegos dowiedziec.

Aaa dziewczyny z 3miasta... Dawno cos sie nie widzialysmy!

Gotadora ten komplecik w tygryska...no boskiii no:):)):

Ja już się nie mogę doczekać takich szaleństw:)

SonySony pamięam ze Ty zastanawiasz się na MURĄ 4....wczoraj bylamw w smyku i mają juz tą nową Murę Plus....duzo większa spacerówka...duzo większa budka....tylko kola zmienili na piankowe....a gdyby nie to to yłby moj wózek idealny.....:tak:

Czesc dziewczeta! Ja krótko bo bateria mi siada w lapie.. wcz.wiecz.przeszlam masakre. dziewczyna urodzila na lozku obok mnie w 26tc... dziecko jest na OIOMie.. Maly moj tak zaczal skakac ze sie zaczelam bac.. Krzyzuje nogi i czekam na jutro! Przestraszylam sie bardzo, w ostatniej chwili sie odwrocilam, wszystko dzialo sie blyskawicznie!szok...Milej niedzieli !

reklama
Aduś - trzymaj się dzielnie, kochana! Wytrzymasz!!! Będzie szew i dotrwasz do terminu! Tylko w domku rodzinę sobie zatrudnij do pomocy. Ja trochę leżałam - ważne, żebyś miała w zasięgu ręki jedzonko i herbatkę, gdy mąż do pracy idzie. Zobaczysz - jeszcze po terminie urodzisz.

Do góry