O Jezu zajebista też zamawiamOstatnio był tu temat pościeli, rożków i kocyków. Jakoś mi nie pasuje na noc kłaść maluszki pod kocykiem, tak więc mam rożki i jeszcze zakupiłam takie małe komplety pościeli
https://betulli.pl/pl/posciel-z-wyp...24-posciel-75x100-z-wypel-pikowana-szara.html
Coś tam może nam się sprawdzi :-)
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja czekam na przesyłkę ;-)O Jezu zajebista też zamawiam
walczaca o szczescie
A my po wizycie. Nasze kruszynki 2400 g i 2600 g no i jeszcze 3 tygodnie [emoji173][emoji173][emoji173]
misis188
Ona jest boska❤ dziewczyny pochwalcir sie potem co zescie tam nakupowalyZobacz załącznik 873863 Dzień dobry ciocie dziś wstalam o 4 mama dala mi 120 ml WODY ( niech ja dunder ) od 6 miesiąca w nocy jak sie obudzi nie daje jej jeść tylko pic .
No to wypiłam 120 i poszlam spac wyjscia nie bylo wstalam o 8 na sniadanie zjadlam 150 mm+ 3 łychy kaszy * lyzeczka .
I dzis mama nie poszla do pracy to jedziemy na sklepy na promocjie
Mamy ze soba słoik owocow i wode i w droge !!!!
Oczekiwanie2017
A my po wizycie. Nasze kruszynki 2400 g i 2600 g no i jeszcze 3 tygodnie [emoji173][emoji173][emoji173]
Ładnie już ważą .
W pierwszej czwórce rodzacych już jesteś
walczaca o szczescie
A na ktorej stronie znalazłaś kalendarz?? Oj zaczyna się u nas nerwówka... a jak u Was?? Wszystko już gotowe??Ładnie już ważą .
W pierwszej czwórce rodzacych już jesteś
jasani
Ja używam NAN Sensilac 1 i Bianka nie ulewa po nim i dobrze na nią działa. Powoli jakoś dochodzimy do siebie. Jakiś rytm nocy i dnia już wypracowałyśmy. Także wszystko idzie w dobrym kierunku. Straszny z niej nerwus czasami bo jak jest głodna to jakby ja ze skóry obdzierali tak się drze. A jak tylko poczuje mleczko to cisza jak makiem zasiał.Ja rodze w piatek i jeszcze nie mam spakowanych rzeczy dla siebie Jakos nie dociera do mnie, ze pojutrze zobacze juz moja córcię. @jasani co u Was? Powiedz mi jakiego mm uzywasz? Nan czy tego ekologicznego baby&me z Arli. Ja nadal sie zastanawiam co kupic, chociaz mam nadzieje, ze nie bedzie potrzebne.
Trzymam Kochana kciuki za Ciebie i Sarę jutro.
Oczekiwanie2017
A na ktorej stronie znalazłaś kalendarz?? Oj zaczyna się u nas nerwówka... a jak u Was?? Wszystko już gotowe??
Kalendarza nie znalazłam, ale jeśli mnie pamięć nie myli to jesteś czwarta. A ja piąta .
U nas prawie wszystko gotowe, jakieś drobiazgi zostały po które mam się wybrać z mama po weekendzie. U Was pewnie wszystko dopięte na ostatni guzik
Ewunka
Nic takiego bardziej chodzilo o spacer 6 km spotkaliśmy wczesniaka która leżała z Marcelina w szpitalu 2 dni młodszaOna jest boska❤ dziewczyny pochwalcir sie potem co zescie tam nakupowaly
Załączniki
reklama
Ewunka