reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj znam to ja podaję obiadek a Filip robi brrrr i wszystko laduje na mnie, na lezaczku, podłodze (z podłogi wylizuje pies-jeden kłopot z głowy [emoji23]) a ja jak zaczyna płuc to zakrywam się tym czym mam pod ręką... [emoji85]
Brrrrr jest najlepsze i jak ja najdzie na opowiadanie w trakcie obiadu .....
Albo muchy rekami odgania ....
Ja już wiem ze w wyjsciowej bluzce lepiej jej nie karmić :rofl2:

reklama
Ewunka Zosia zwolnila z waga i az sie martwie zebym nie przesadzila z za niskimi przyrostami...
No co Ty ....ostatnio sie martwiłas ze ze duzo .Popatrz na nia jest idealna a kalkulatory siatki .....
Marcelina miała miesiac ze nic nie przybyła ( wczesniej duuuuuzo bardzo duzo przybrala ) po zmianie mleka gdy przestała miec zgage i jeść jak smok przez miesiac nie przybyla nic .
Oddychaj nie martw sie o wszystko .Jestes wspaniała mama a Zosi nic nie brakuje .

IMG-20180705-WA0000.jpg
Dzień dobry ciocie dziś wstalam o 4 :szok:mama dala mi 120 ml WODY ( niech ja dunder ) od 6 miesiąca w nocy jak sie obudzi nie daje jej jeść tylko pic .
No to wypiłam 120 i poszlam spac wyjscia nie bylo :laugh2:wstalam o 8 na sniadanie zjadlam 150 mm+ 3 łychy kaszy * lyzeczka .
I dzis mama nie poszla do pracy to jedziemy na sklepy na promocjie :D
Mamy ze soba słoik owocow i wode i w droge !!!!

Załączniki

• IMG-20180705-WA0000.jpg
    IMG-20180705-WA0000.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 359
Po Zosi tego nie widać, bo wcześniej była mocno do przodu z wagą, ale teoretycznie nie liczy się waga a przyrosty...dziecko to ciągły niepokój o nie ;) ja przynajmniej tak mam

reklama
Do góry