reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj znam to ja podaję obiadek a Filip robi brrrr i wszystko laduje na mnie, na lezaczku, podłodze (z podłogi wylizuje pies-jeden kłopot z głowy [emoji23]) a ja jak zaczyna płuc to zakrywam się tym czym mam pod ręką... [emoji85]
Jeszcze wszystko przede mną, ale na szczęście o sprzątanie podłogi z resztek jedzenia nie muszę się martwić. Mam dwa cztero nożne jamochłony :D

A masz juz zrobiony ten wymaz HBS? Bo jak Lenka straszy ze moze szybciej wyjść to moze by trzeba zrobic.

Dziewczyny a ten wymaz jest robiony z pochwy czy tez z odbytu? Bo wczoraj czytalam ze z dwoch miejsc i zguplam
ja miałam z tych dwóch miejsc, trwało kilka sekund, nic strasznego

A poza tym witam sie z Wami dziewczyny na tym wątku bo juz od dawna Was podczytuję z krzaków ale jakos sie nie udzielałam.
Dziś mamy 32tc + 2 termin na 24 sierpnia no i panika coraz wieksza jak to wszystko bedzie.
Ale póki co niech moja Karolinka jeszcze sie nie pcha na ten świat ;)
I niech mamy nie stresuje :)
Pozdrawiam każdą z Was :)
Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja pamiętam :)
Cieszę się, że u Was dobrze, bo kojarzę początki :)
a dziś imieniny Karoliny :)

Witajcie :) mało się udzielam bo coś mi humorki ciążowe się zaczynają...i ciągle mi coś nie pasuje :( a tak naprawdę tp mam dość zastrzyki z heparyny...już dosłownie płacze kiedy przychodzi godzina kucia a robie je w nogę bo brzuszka szkoda już dziubac .
A sobotę mam iść polowkowe i chyba za wcześnie się umówiliśmy, według usg aktualnego i daty miesiączki to skończony 19 tydzien ale według pierwszego usg i daty według niego to 18 . Więc dosłownie zgłupiałam, wypowiedzcie się czy przypadkiem nie pojadę za wcześnie ?
chyba od 18 już można

Co tam siatki ona rozwija się normalnie a nie tam siatki dla wczesniakow [emoji5] cioci "kruszynka"[emoji173]️[emoji8][emoji177][emoji7]
Ja wiem żartuje .....
Nie przejmuję mnie ze wyskoczyła z siatki dla wcześniaków juz na ostatniej wizycie pediatea mowila ze ona nie ma nic z wczesniaka ze normalnie dzieci nadganiaja w 12-18 miesięcy z waga a ona przegonila dzieci urodzone w terminie w 5 miesięcy.
Ale przecież chyba kazda wie ze dzieci sa różne i nie ida od linijki ......
Jak sie na nia patrzy ani gruba ani chyda - dla mnie idealna :laugh2:
Z rozwojem idzie wolniej jak Twoi ale tez nie twierdzę ze " opozniona" jak narazie mieści sie we wszystkich widełkach dzieci urodzonych w terminie a jest wczesniakiem .

reklama
Do góry