Aguleczka29
Fanka BB :)
HAHA to moja też chyba się w takim razie zepsuła...Dziewczyny do dupy z tymi wagami moja też się popsuła i pokazuje 82 kg <szok>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HAHA to moja też chyba się w takim razie zepsuła...Dziewczyny do dupy z tymi wagami moja też się popsuła i pokazuje 82 kg <szok>
Haha a ja myslalam ze zwariowalam jak z dwoma walizkami na kolkach szlam[emoji23]Torba do szpitala spakowana
Chwal sie co wybraliscie
O właśnie [emoji173]
Dość oryginalna ale to już duży postęp :-))Torba do szpitala spakowana
Też mamy baby joger city tylko że twin :-))Baby jogger city elite jutro lub pojutrze odbiór i fotelik też kupiony
Tak ostatnio czytam, że Wy już wszystko przygotowane, a ja w czarnej d... Mam tylko trochę ciuszków i paczkę pampów. Teraz pora na łóżeczko, przewijak i resztę długiej listy wyprawki.
Nie mam pojęcia co do spania dla noworodka (pościel, kocyk, rożek?), w czym do wózka jesień/zima (tylko śpiworek czy też jakieś kocyki?), jaki rożek (cienki, gruby, sztywny?). Jeśli chodzi o zakupy to jestem bardzo niezdecydowaną osobą, dlatego idzie mi to jak po grudzie.
Też mamy baby joger city tylko że twin :-))
Jaki macie kolor?? Pochwal sie jak juz bedzie u Was :-)
Mo mezaHaha a ja myslalam ze zwariowalam jak z dwoma walizkami na kolkach szlam[emoji23]
Zdecydowanie wygralas konkurs na torbe szpitalna
Ps. Masz jakies kolka do niej? [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie kupowalam zadnej kolderki ani nic. Mam.dla Hubcia dwa rozki. Na allegro kupilam.fajne uzywane kombinezony na zime do tego pewno jeszcze kocyk i tam.w wozku jest tez spiworek. Sa jeszcze spiworki do spania ale ja na razie nie kupowalamBaby jogger city elite jutro lub pojutrze odbiór i fotelik też kupiony
Tak ostatnio czytam, że Wy już wszystko przygotowane, a ja w czarnej d... Mam tylko trochę ciuszków i paczkę pampów. Teraz pora na łóżeczko, przewijak i resztę długiej listy wyprawki.
Nie mam pojęcia co do spania dla noworodka (pościel, kocyk, rożek?), w czym do wózka jesień/zima (tylko śpiworek czy też jakieś kocyki?), jaki rożek (cienki, gruby, sztywny?). Jeśli chodzi o zakupy to jestem bardzo niezdecydowaną osobą, dlatego idzie mi to jak po grudzie.
Super, ze u Ciebie i u @zylwia wszystko dobrze U @zylwia niech jeszcze Malutka posiedzi, Ty to juz termin lada chwila i pewnie juz siedzisz „na walizkach”Zapis ktg jest ok.Powiedzieli że czasem tak się dzieje że pod koniec ciąży ruchy są zdecydowanie wieksze,malutka daje znaka że zaniedługo powitamy ją na świecie :-) kazali wyluzować i się nie denerwowac