walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziewczyny do dupy z tymi wagami moja też się popsuła i pokazuje 82 kg <szok>Nie chce Twojej wagi, ona klamie i wpadne w depresje jescze wieksza [emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny do dupy z tymi wagami moja też się popsuła i pokazuje 82 kg <szok>Nie chce Twojej wagi, ona klamie i wpadne w depresje jescze wieksza [emoji38]
Bo robisz to zle...Dziewczyny do dupy z tymi wagami moja też się popsuła i pokazuje 82 kg <szok>
Haha padłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Lubie obiadki nie chce sałatyNie strasz tej pięknej dziewczynki sałatą sama to rób co chcesz a Marceline zostaw w spokoju :-) widać po niej na każdym zdjęciu że u niej wszystko dobrze o żadnych radykalnych zmian jej nie potrzeba
No dobrze dobrzeAz sie popłakałam bo nie wiem czy lacha to dobrze ?
Znow sie popłakałam wanne do szpitala bierzesz ?Torba do szpitala spakowana
Oj coś o tym wiem moja mała od kilku dni nie toleruje wózka i tylko na rączki. Ze spaceru wracałam z nią na jednej ręce a druga pchalam wózek.Jasiu wczoraj zaczął tak boleśnie wierzgać jak podjechałam pod sklep z wózkami. Mam nadzieję, że nie chciał przez to powiedzieć "matka daj se spokój...ja wolę na rączkach"
To jest torba zastepczaZnow sie popłakałam wanne do szpitala bierzesz ?