reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Normalnie dziś pierwszy raz nakrzyczałam na swojego synka, bo aż mnie w pół zgieło. Aż mam wyrzuty sumienia:oops:
Ja na moja nakrzuczalam jak rzucila we mnie swoim obiadem - kremem z brokula. Nie mialam wyrzutow sumienia, bo.moj krzyk ja bardzo rozbawil [emoji38][emoji23]
Najlepsze przed Toba [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny, ja znów po poradę.Jak jest z ruchami przed porodem? Moja nie rusza się tak jak zawsze,tylko szaleje non stop.dzis z rana przez 50 min cały czas jeździła po brzuszku..najpierw gwałtownie potem łagodnie.Dzwoniłam do połoznej,stwierdziła że to normalne i że to nic złego,że może źle leżałam..Ale jak się dalej niepokoje mam dzwonić do ginekologa prowadzącego..Miała któraś z was tak że dzidzi był aktywne?
Moja tak brykala
Jutro będą mi wywoływać poród trzymajcie kciuki.
Powodzenia! Cudowne chwile przed Wami

Ulubionym zajęciem Marceliny bylo pier..... w lewe żebro aż mnie zatykało ( zazwyczaj podczas mojego odpczynku) lubiła spacery i kołusanie

Jasiu wczoraj zaczął tak boleśnie wierzgać jak podjechałam pod sklep z wózkami. Mam nadzieję, że nie chciał przez to powiedzieć "matka daj se spokój...ja wolę na rączkach":rofl2:

Chcialabym tyle wazyc [emoji24][emoji24]
Wysłac Ci moja wage ?
Ja chce wrócić do 56 ale mi nie idzie......
Przechodzimy z Matcelina na sałatę...
Screenshot_20180704-155128_Chrome.jpg
Marcelina i siatki dla wcześniaków .....

Załączniki

• Screenshot_20180704-155128_Chrome.jpg
    Screenshot_20180704-155128_Chrome.jpg
    199,9 KB · Wyświetleń: 378
Wysłac Ci moja wage ?
Ja chce wrócić do 56 ale mi nie idzie......
Przechodzimy z Matcelina na sałatę...Zobacz załącznik 873664 Marcelina i siatki dla wcześniaków .....
Nie strasz tej pięknej dziewczynki sałatą :p sama to rób co chcesz a Marceline zostaw w spokoju :-) widać po niej na każdym zdjęciu że u niej wszystko dobrze o żadnych radykalnych zmian jej nie potrzeba :p

reklama
Do góry