reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Czyli wszystko na dobrej drodze do kp :-)@zylwia jak po ktg? Mam nadzieje ze wszystko ok z Lenka.
Ja tez mialan dzis pilna wizyte u gina bo sobie guza na piersi znalazłam ktory okazal sie byc gruczolem przygotowującym sie do laktacji ale wiecie, czarne mysli byly.
Oczekiwanie2017
@zylwia jak po ktg? Mam nadzieje ze wszystko ok z Lenka.
Ja tez mialan dzis pilna wizyte u gina bo sobie guza na piersi znalazłam ktory okazal sie byc gruczolem przygotowującym sie do laktacji ale wiecie, czarne mysli byly.
Lepiej dmuchać na zimne. Pojechałaś i przynajmniej się nie martwisz, że dzieje się coś złego .
Popieram - @zylwia daj znać jak po wizycie.
walczaca o szczescie
Ewunka
Dziękuję .Ona jest cudowna :-)
Po mamusi
Ewunka
Juz nie bede mowic ze grubasy ....My po szczepieniu mama dała radę sama, a mali nawet zbytnio nie plakali[emoji4] humor i apetyt jak narazie dopisuja [emoji16] Filip na dzień dzisiejszy ma 9700 i 76cm a Oliwia 8600 i 74cm [emoji38][emoji108]
Dziś weszlam z Marcelina i najpierw mi pokazała więcej a potem ze Marcelina 9 kg na bank sie popsuła
adunnnia90
Hehe no to pewnie popsuta [emoji85] [emoji87] [emoji6] [emoji12]Juz nie bede mowic ze grubasy ....
Dziś weszlam z Marcelina i najpierw mi pokazała więcej a potem ze Marcelina 9 kg na bank sie popsuła
nieagatka
Wow [emoji38]Juz nie bede mowic ze grubasy ....
Wyrzuc wage, klamie szmata [emoji16]
reklama
Koniecznie daj znać po ktg. Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Mój ma dziś taki dzień lenia,ze mniej się rusza więc to chyba normalne (ale stresujące).
@zylwia jak po ktg? Mam nadzieje ze wszystko ok z Lenka.
@zylwia jak tam??
Dzięki kochane za pamięć ;* wczoraj miałam ciężki dzień.. pojechałam szybko prywatnie do innego miasta na ktg z płaczem I mała przed samym wejście do gabinetu zaczęła się tak rzucać, że mąż się śmiał i mówił, że boi się badania no ale skurcze były.. chcieli mnie tam w szpitalu zostawić ale ja im nie ufam więc napisałam do swojej prowadzącej ( niestety nienma jej w Polsce do czwartku) mówiła żeby jechać do szpitala, niekoniecznie mnie zostawia ale lepiej się upewnić więc pojechaliśmy do domu spakowalismy się i w drogę.. po drodze strasznie napinal mi sie brzuch . W szpitalu zrobili mi ktg, badanie ginekologiczne i zero skurczy :/ A położna jak mi zapinala pasy to czuła jak się brzuch napina .. szyjka zamknięta ale Mała ułożona bardzo nisko :/ waga 2600 ale jakoś nie chce mi się wierzyć , że przez 2 tygodnie nabrała 600gram ?
Po godzinie powtórne ktg i badanie ginekologiczne no i wykrylo pojedyncze skurcze , skurcze przepowiadajace ..
Wizyta u mojej gin w piątek to zobaczymy ale ja od początku mam przeczucie, że do terminu nie dotrwam..
W samochodzie bateria padła a jak dotarliśmy do domu to byłam strasznie wykończona