nieagatka
Fanka BB :)
Ja najczesciej daje oliwe, ale czasami maselko tez np do zupy ziemniaczanej albo do ziemniaka z poremA ile? I oliwa z oliwek najlepsza?
Troszke dajesz, kilka kropel na porcje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najczesciej daje oliwe, ale czasami maselko tez np do zupy ziemniaczanej albo do ziemniaka z poremA ile? I oliwa z oliwek najlepsza?
Ha ha haAaa no właśnie. Moja mama ma ten starszy też nie chcialam tego z panelem dotykowym
A garnek który macie?? Pochwal sie
No to zacznę się pakować dziś A zaraz jadę prywanltnie na ktg bo coś mi się nie podoba lepiej sprawdzić A w piątek już wizyta u swojej doktor więc niech szybko leci
A Ty już niedługo przytulisz te swoje Księżniczki ❤
O haha [emoji23] nie załapałam żartu. Wybacz ;-)Ha ha ha
Mietowy zwykłu garnek z ikei gotuje w wodzie .
Ona jest cudowna :-)Zobacz załącznik 873245 wlasnie tata przyslał zdjecie beda owocki .
Ojjj widać służy jej to mamy jedzonko bo zadowolona [emoji3] a jak z ulewaniem? Bo u nas są dni że wogole A są dni że razem z "beknięciem" coś poleciZobacz załącznik 873245 wlasnie tata przyslał zdjecie beda owocki .