Witaj Gratulacje ❤❤Cześć, można? Nieśmiało tutaj zajrzałam, bo jeszcze jestem przed wizytą serduszkową, ale mam wielką nadzieję, że będzie ok. [emoji4]
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja daje olwie z oliwek właśnieA ile? I oliwa z oliwek najlepsza?
adunnnia90
Moi do niektórych maja juz ryż i jak im się podoba jak miela śmiesznie tymi dziąsłami [emoji23] ja już staram się takich papek nie robić. Tu zostanie kawałek marchewki, tu ziemniaczki, brokułu i tak sobie "gryzą" [emoji2]Moja dostaje oliwe z oliwek ( tak na oko łyżeczkę od herbaty do każdego obiadu)
Na 7 " urodziny" dostanie piętkę chleba i nowe warzywa .
Kremy bedzie jeść nadal z czasem do tych kremów dostanie mini kluseczki lub mieso pokrojone w kosteczke .
adunnnia90
Powtarzam Ci to caly czas ze będzie dobrze i będą dwa pięknie bijące serduszka [emoji173] [emoji173] rozgosc się na dluuuugo na tym wątku [emoji8] [emoji5]Cześć, można? Nieśmiało tutaj zajrzałam, bo jeszcze jestem przed wizytą serduszkową, ale mam wielką nadzieję, że będzie ok. [emoji4]
adunnnia90
My po szczepieniu mama dała radę sama, a mali nawet zbytnio nie plakali[emoji4] humor i apetyt jak narazie dopisuja [emoji16] Filip na dzień dzisiejszy ma 9700 i 76cm a Oliwia 8600 i 74cm [emoji38][emoji108]
walczaca o szczescie
No czas najwyższy. Witamy i czekamy nw dwa pieknie bijące serduszka razem z Tobą. Kiedy wizyta??Cześć, można? Nieśmiało tutaj zajrzałam, bo jeszcze jestem przed wizytą serduszkową, ale mam wielką nadzieję, że będzie ok. [emoji4]
Ewunka
Czasem chodzi w 1 ubraniu cały dzieńOjjj widać służy jej to mamy jedzonko bo zadowolona [emoji3] a jak z ulewaniem? Bo u nas są dni że wogole A są dni że razem z "beknięciem" coś poleci
Ale beka jeszcze marchewkaale to niebo a ziemia .
reklama
Justin87
13.07. Oby była to szczęśliwa 13. [emoji175]No czas najwyższy. Witamy i czekamy nw dwa pieknie bijące serduszka razem z Tobą. Kiedy wizyta??