reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To blw - to dziecko chyba musi samo siedzieć ?
Tak. Powinno siedziec samo, albo miec min skonczone 6miesiecy.
Mam przyjaciolke, ktora od poczatku to sotosowala, marchewke podala w kawaleczkach. Dla mnie troche masakra, alw ja tez szybko wprowadzilam kawalki. Chociaz papki tez jadla bardzo dlugo, po prostu dawalam i tak i tak.

reklama
Kochana a czy to nie czop?? Staraj sie wiecej leżę bo jeszcze na Was troszkę za wcześnie. W domu już wszystko gotowe??
Właśnie nie wiem... :( wizyta w piątek dopiero .. dziś siadam i zamawiam w aptece gemini bo mam odłożone w koszyczku ale trzeba zrobić porządek :p :D ale ogólnie to praktycznie ogarnięte ale torby jeszcze nie spakowałam bo nawet nie wiem jak się do tego zabrać :D
Ciekawe jaki dziś będzie dzień...

Właśnie nie wiem... :( wizyta w piątek dopiero .. dziś siadam i zamawiam w aptece gemini bo mam odłożone w koszyczku ale trzeba zrobić porządek [emoji14] :D ale ogólnie to praktycznie ogarnięte ale torby jeszcze nie spakowałam bo nawet nie wiem jak się do tego zabrać :D
Ciekawe jaki dziś będzie dzień...
Nie chce Cię straszyć ale czas najwyższy na spakowanie torby ;-)

Nie chce Cię straszyć ale czas najwyższy na spakowanie torby ;-)
No to nie strasz :p a masz też takoe dni , że Małe są mniej aktywna ? Mnie moja wczoraj doprowadziła do nerwicy :laugh2: dzis tez nie jest jakaś ruchliwa ..cos tam dostanę z nogi, wypnie się ale wiesz.. :p A wszystko jej wczoraj dałam...i góralka zjadłam i 2 lody i ciastka i nawet puszkę coli i dama poprostu nic :szok: wczoraj zrobiłam ciasto i powiedziałam jej wieczorem jak już lezelismy w łóżku, że jutro ciasta nie dostanie jak tak dalej bedzi3 to akurat mąż trzymał rękę na brzuchu to jak kopnela i się wypiela to się przestraszył :laugh2: :laugh2::laugh2:

Zaraz siadam i kończę zamówienie :laugh2:

Jesli chcesz blw to w kawaleczkach, ale to juz wyzsza szkola jazdy.
Gotujesz, dodajesz wode i tluszcz (oliwa, maslo, co lubisz), blendujesz i gotowe.
A to dodaje sie tluszcz do tego[emoji33] po co? Ile? Co najlepiej? I to przed miksowaniem czy po?
Codziennie? Ale wiesz, ze marchewka sie nie spiera? [emoji23][emoji38]
Oj mnostwo zabawy przed Wami [emoji6][emoji2]
A moge i codziennie[emoji23] albo go folia obtocze
Czyli rozumiem ze bujaczka juz nie sprzedam jak mala wyrosnie[emoji23] no chyba ze ktos uwierzy w nowy design[emoji1]
Tak. Powinno siedziec samo, albo miec min skonczone 6miesiecy.
Mam przyjaciolke, ktora od poczatku to sotosowala, marchewke podala w kawaleczkach. Dla mnie troche masakra, alw ja tez szybko wprowadzilam kawalki. Chociaz papki tez jadla bardzo dlugo, po prostu dawalam i tak i tak.
No wlasnie to blw musze poczytac ale z tego co kiedys czytalam to tak jak piszesz bym wolala zrobic czyli i tak i tak. Papki swoja droga a kawalki do zabawy i niech probuje

A to dodaje sie tluszcz do tego[emoji33] po co? Ile? Co najlepiej? I to przed miksowaniem czy po?A moge i codziennie[emoji23] albo go folia obtocze
Czyli rozumiem ze bujaczka juz nie sprzedam jak mala wyrosnie[emoji23] no chyba ze ktos uwierzy w nowy design[emoji1]No wlasnie to blw musze poczytac ale z tego co kiedys czytalam to tak jak piszesz bym wolala zrobic czyli i tak i tak. Papki swoja droga a kawalki do zabawy i niech probuje
Tluszcz po to, zeby witaminy z warzyw sie dobrze przyswajaly. Mozesz dodac przed lub po blendowaniu, to bez roznicy.[emoji4]

No to nie strasz [emoji14] a masz też takoe dni , że Małe są mniej aktywna ? Mnie moja wczoraj doprowadziła do nerwicy :laugh2: dzis tez nie jest jakaś ruchliwa ..cos tam dostanę z nogi, wypnie się ale wiesz.. [emoji14] A wszystko jej wczoraj dałam...i góralka zjadłam i 2 lody i ciastka i nawet puszkę coli i dama poprostu nic :szok: wczoraj zrobiłam ciasto i powiedziałam jej wieczorem jak już lezelismy w łóżku, że jutro ciasta nie dostanie jak tak dalej bedzi3 to akurat mąż trzymał rękę na brzuchu to jak kopnela i się wypiela to się przestraszył :laugh2: :laugh2::laugh2:

Zaraz siadam i kończę zamówienie :laugh2:
Też mam takie dni. U mnie w niedziele był niesamowity spokój i bardzo mi się to nie podobało. Za to wczoraj nadrobily za spokojną niedzielę [emoji23] nie strasze ale lepiej być jzu przygotowaną;-) ja mam jeszcze troche prania do ogarniecia... a tak to wszystko juz jest [emoji173]

Też mam takie dni. U mnie w niedziele był niesamowity spokój i bardzo mi się to nie podobało. Za to wczoraj nadrobily za spokojną niedzielę [emoji23] nie strasze ale lepiej być jzu przygotowaną;-) ja mam jeszcze troche prania do ogarniecia... a tak to wszystko juz jest [emoji173]
No to zacznę się pakować dziś :laugh2: A zaraz jadę prywanltnie na ktg bo coś mi się nie podoba lepiej sprawdzić A w piątek już wizyta u swojej doktor więc niech szybko leci :)

A Ty już niedługo przytulisz te swoje Księżniczki ❤

reklama
No to zacznę się pakować dziś :laugh2: A zaraz jadę prywanltnie na ktg bo coś mi się nie podoba lepiej sprawdzić A w piątek już wizyta u swojej doktor więc niech szybko leci :)

A Ty już niedługo przytulisz te swoje Księżniczki [emoji173]
To koniecznie daj znać od razu po. Powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]
No już nie mogę się doczekać. Czas leciał tak szybko, a teraz te ostatnie tygodnie to trwają i trwają...

Do góry