reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyli dziewczyny na poczatku gotuje marchewke i miksuje z odrobina wody i to je? Czy od razu jako pierwsze dac jej kawalki zeby sobie rozciapkala?

Bujaczek sie rozklada, ale wspolczuje przy praniu [emoji38] Chyba, ze masz spokojniejsze dziecie niz ja... [emoji16]
Dziecko nie moze lezec, musi prawie siedziec, zeby sie nie zakrztusic. Fotelik samochodowy jest niebezpieczny do karmienia.
Calosc moge w pralce prac siec luz[emoji6]

Juz nie moge sie doczekac az sie cala upapra marchewka[emoji23]

Czyli dziewczyny na poczatku gotuje marchewke i miksuje z odrobina wody i to je? Czy od razu jako pierwsze dac jej kawalki zeby sobie rozciapkala?
Jesli chcesz blw to w kawaleczkach, ale to juz wyzsza szkola jazdy.
Gotujesz, dodajesz wode i tluszcz (oliwa, maslo, co lubisz), blendujesz i gotowe.

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] bateria mi padala i mialam przyciemniony ekran i ja tam widzialam melona i jablka i to co mieso to myslalam ze to jakis jogurt czy cos[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A ja myslalam, ze to kalafior [emoji4] Moja uwielbiala zanim warzywa staly sie wrogiem [emoji38]

Co wy z Tymi owocami to sa obiady warzywa pierwsze obiady wiec ziemniak marchewka indyk .
Ale tak owoce jje od 5 mż
Jabłko banan pomarancz
Teraz jje arbuz melon .
Obiady i owoce od poczatku jje łyzka jakos tak chce by uczyła sie nowych rzeczy.
Pisalam ostatnio gapo
Jje 5 posiłkow
1 mleko + kaszka butelka ze smoczkiem do kaszki lub łyzeczka
2 surowe owoce blendowane + łyzka kaszki łyżeczka
3 obiad łyzeczka
4Mleko butla
Owoc gryzsk Zobacz załącznik 873172
5 Mleko butla
Aaa ok ok przepraszam już czytam z większą uwaga :-) Ty masz zapewne dostęp do świeżych owoców i dużo lepszych niz nasze :-))
Ale bedziemy i my cos kombinować ;-)

reklama
Do góry