reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewunka a co to za biale gluty w tych owocach?
A nutelle to w tych duzych kupuje[emoji6]

Dziewczyny z tym fotelikiem to moja siostra tak karmila ale wlasnie mi sie to srednio widzialo temu pytalam. A wogole to przeciez bujaczek tiny love mi sie do pozycji polsiedzacej rozklada. A jeszcze myslalam zeby hustawke jej kupic tylko nie wiem od ktorego miesiaca?
Bujaczek sie rozklada, ale wspolczuje przy praniu [emoji38] Chyba, ze masz spokojniejsze dziecie niz ja... [emoji16]
Dziecko nie moze lezec, musi prawie siedziec, zeby sie nie zakrztusic. Fotelik samochodowy jest niebezpieczny do karmienia.

reklama
Hej kochane, dawno się nie udzielałam ale czytam [emoji173] dzis zaczelysmy 34tc ( 33+0) trochę boli kręgosłup i podbrzusze..ogolnie mam bardzo ciężki dzień i mała chyba też bo jest mniej aktywna już ostatnio:(

Dziś na wkladce miałam jakiegoś "gluta" .. wczoraj też był ale jakoś się nie zastanawialam .. wizyta dopiero w piątek..
Kochana a czy to nie czop?? Staraj sie wiecej leżę bo jeszcze na Was troszkę za wcześnie. W domu już wszystko gotowe??

Ja w lezaczkach karmie. Powiem. Ci ze ja jestem z tych garnków zadowolona. Tylko szukałam takiego co ma dużą średnicę i jest głęboki i ma dużo wsadow co za jednym razem dużo warzyw nagotuje [emoji6] co by obiadki różne smaki miały [emoji2]
Czyli później je blendujesz?? Ja dla siebie i m to w jednym wsadzie różne gotuje.
A teraz mówię żeby nam tatuś thermomixa zakupił żebyśmy obiady jadali :-D ale trochę sie narazie buntuje :p

Ja miałam inne te do mleka :laugh2:Ale mleko było zjadane na bieżaco :rolleyes2:i ich nie uzyłam . Wole zdecydowanie szklane szklanki po nutelli lub sloiczki po zjedzonych juz obiadkach .Moja jej w hustawce :-p mam krzesełko do karmienia ale juz dla dzieci ktore siedza wiec sobie czeka .Na poczatku dawałam troche wody teraz juz same warzywa + miesko ( taki gesty budyń)
Chyba ze cukinia to wychodzi bardziej mamałyga :laugh2:Zobacz załącznik 873152 Zobacz załącznik 873155 Zobacz załącznik 873156 Gotuje w garnku normalnie - nie weszłam na wyzszy poziom ;)Zobacz załącznik 873152
Owoce też blendujesz i podajesz łyżeczką??;-)

Czyli później je blendujesz?? Ja dla siebie i m to w jednym wsadzie różne gotuje.
A teraz mówię żeby nam tatuś thermomixa zakupił żebyśmy obiady jadali :-D ale trochę sie narazie buntuje :p
Tak później blenduje. No ale żeby wyszło obiadkow na cały tydzień to trochę tych warzywek muszę nawsadzac [emoji12]

Owoce też blendujesz i podajesz łyżeczką??;-)
Co wy z Tymi owocami to sa obiady warzywa pierwsze obiady wiec ziemniak marchewka indyk .
Ale tak owoce jje od 5 mż
Jabłko banan pomarancz
Teraz jje arbuz melon .
Obiady i owoce od poczatku jje łyzka jakos tak chce by uczyła sie nowych rzeczy.
Pisalam ostatnio gapo
Jje 5 posiłkow
1 mleko + kaszka butelka ze smoczkiem do kaszki lub łyzeczka
2 surowe owoce blendowane + łyzka kaszki łyżeczka
3 obiad łyzeczka
4Mleko butla
Owoc gryzsk
MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1530550868843.jpg_1530550870723.jpeg

5 Mleko butla

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1530550868843.jpg_1530550870723.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1530550868843.jpg_1530550870723.jpeg
    306,2 KB · Wyświetleń: 402
Ostatnia edycja:
Ewunka a co to za biale gluty w tych owocach?
A nutelle to w tych duzych kupuje[emoji6]

Dziewczyny z tym fotelikiem to moja siostra tak karmila ale wlasnie mi sie to srednio widzialo temu pytalam. A wogole to przeciez bujaczek tiny love mi sie do pozycji polsiedzacej rozklada. A jeszcze myslalam zeby hustawke jej kupic tylko nie wiem od ktorego miesiaca?
Jakie gluty :laugh2:
To warzywa i mięso

Tez chciałam termomix ale nie ten nowy model bo strasznie wadliwy a stary nie do kupienia . I garnek z ikei tez jest fajny :laugh2:
Marcelina nie narzeka :p

reklama
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] bateria mi padala i mialam przyciemniony ekran i ja tam widzialam melona i jablka i to co mieso to myslalam ze to jakis jogurt czy cos[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O zesz qu.... hi hi hi
Przecież rozmawiamy o obiadach .
Jogurtu jeszcze nie jje .
Melona jadła dzis w gryzsku
A owocow nie mroże :laugh2:co dzień blenduje przed podaniem :)

Do góry